Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Köteles lennék elfogadni ezt az állapotot?
A párom csináltatott az alkarjára egy hatalmas vallási témájú tetoválást, én viszont kifejezetten ellenzem az ilyet, éppen ezért (is) abszolút nem tetszik, sőt, kifejezetten undorodom tőle. Meg sem kérdezte a véleményemet, mielőtt megcsináltatta, csak ment a saját feje után. Közben már tudtam annyit engedni a dologból, hogy akkor legalább olyan helyre csináltassa, ahol nincs a "kirakatban", erre ő mégis az alkarjára csináltatta meg a (szerintem) divattetkót.
Azt mondta, hogy nekem ezt az állapotot el kell fogadnom, én viszont nem igazán érzem azt, hogy nekem bele kellene törődnöm abba, hogy a párom egy "sablonpasi" lett.
Szerintetek?
24/L, 26/F
Nem szereted igazán, ha emiatt szakítasz vele. Ha neki ez tetszik, akkor miért ne viselhetné büszkén?
Nem, nem vagy köteles elfogadni ezt az állapotot, de ő sem köteles a te véleményed alapján cselekedni. Ez az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!