Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menjek vagy maradjak így egy kapcsolatban?
A párommal lassan 7 éve vagyunk együtt,egy ideje együtt is élünk.Vannak kisebb nagyobb konfliktusok,eltérő nézetek,igazából két különböző karakter vagyunk,de ez még mind nem lenne annyira probléma,mert amúgy ragaszkodunk egymáshoz,de a szexuális életünk szinte egyenlő a 0-val..Jó ha havonta egyszer együtt vagyunk.Ez sosem rajtam múlott,a legtöbb vita köztünk ebből volt,van..már mondtam neki mindent,szépen,csúnyán,rákérdeztem miért nem akarja,nem kíván?De mindig elbagatelizálja vagy vicceli a dolgot,vagy felhúzza magát h már megint ez a témám...meg h értsem meg h ő mindig mennyit dolgozik és fáradt..De mondom neki h más férfi is sokat dolgozik..Kezdek belefáradni,hiányzik a szex és az intimitás amiből már jó ideje nem jut ki rendesen.De amúgy meg nehezen tudnám elképzelni h elhagyjam és mással legyek..de így sem vagyok boldog.Kicsit csapdában érzem magam.Gondoltam már szexuálpszichológusra is,de amilyen makacs,tuti nem jönne el.Pedig külsőre senki nem mondaná meg ezt róla/rólunk,beképzeltség nélkül,de csinos,igényes fiatal pár vagyunk.Ti mit javasoltok?
27/L
úgy látom, azok a válaszok népszerűek, amik a libidóra fogják a problémát.
szerintetek honnan van a libidó, ha nem abból, hogy a másik neked olyan jó, bizalmas, izgalmas és változatos?
az igények nem általában vannak; változnak attól függően, ki mellett vagy.
Szia utolsó válaszoló! Akkor nem vagyok egyedül ennyi idősen a problémával...Neked sok sikert és kitartást a fogyáshoz,talán akkor úgy néz ki a jobb külsővel a vágy is visszatér nálatok...
Nem,nálunk nincs ilyen helyzet,plusz-mínusz 1-2 kg különbséggel ugyan olyan az alakom mint amikor megismerkedtünk,szóval ez nem lehet az oka...max. az h megunt vagy már nem vagyok neki új és izgalmas,nem tudom,de egy hónapban 1x,ha úgy adódik a helyzet,pedig régebben én sokszor próbáltam kezdeményezni,de mindig visszautasítás lett belőle,úgyhogy már belefáradtam,meg elég megalázó is,úgyhogy most már az van,h csak akkor van ha neki épp eszébe jut,szökőévente :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!