Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemétség lenne emiatt szakítani?
A párom nem hajlandó dolgozni. Én már egy második munkahelyre is beadtam a jelentkezésem iskola mellett, ö meg otthon ül. Emellett én végzem a teljes házimunkát. Most szociális lakásban lakunk, mert ha ö nem dolgozik, nem kapunk csak az én keresetemre albérletet. Vagyis, nem bírnám még azt is két személyre fizetni.
A házimunka elég sok, mivel nincs mosógép (nincs hely a mini albiban), mindent kézzel mosok.
Nem azért nem dolgozik, mert nincs hely, hanem mert nem akar.
A pénzemet meg beosztaná, meg folyton küld még plussz munkákra.
Szemétség lenne emiatt szakítani?
Mégis mennyi idős, hogy nem veszi észre magát? Ha nem is dolgozik, legalább a házimunkában segítene... Persze emellett alap lenne, hogy keres munkát is.
Jogos, hogy szakítani akarsz vele. Szánalmas az ilyen életképtelen ember.
Elég nehéz tud lenni manapság normális munkát találni, de ezek alapján ő még csak nem is próbálkozik, csak teljes mértékben kihasznál, élvezi hogy neki semmit nem kell tennie..
Egyedül azt nem értem, ezt hogyan hagyhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!