Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vágyik vissza annyi csaj az expasijához?
Figyelt kérdés
2010. febr. 25. 21:24
1/8 anonim válasza:
hát én rohadtul nem vágyok vissza tönkretette az a g.ci az életem
2/8 anonim válasza:
nem tudják kezelni az érzéseiket. nők ilyenek.
3/8 anonim válasza:
passz. én sose vágytam vissza az exbarátaimhoz.. különben nem lenne vége a kapcsolatunknak. ennyi
4/8 anonim válasza:
nem tudom.. pedig általában mindig csak jobb jöhet..
5/8 anonim válasza:
Elképzelhető, h titkon még mindig érez vmit az volt barátja iránt a lány, és belehalna, ha mással látná meg a volt fiúját!! Nem tudja lezárni a múltat a szívében, eszében, ezért reménykedik, hátha lesz folytatás....
20/L
6/8 anonim válasza:
Idővel az emlékek megszépülnek. Az ember felejt, nem aktuálisak már a problémák, és inkább csak a jóra emlékszik, és idealizálja az egészet. Szerintem ez is lehet az oka.
7/8 anonim válasza:
első 3 válaszolónak sztem sose volt pasija :S
talán azért mert szereti és ha szereti nem kell neki más :)
8/8 anonim válasza:
Mert rájöttek, hogy mégis szeretik, és a másik se jobb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!