Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közölnétek a párotokkal, hogy "szexelni akarok! ", anélkül, hogy bármi egyértelmű utalás lenne rá?
Én gyakrabban, többször kívánom a szexet, mint ő. Ez önmagában nem gond, az a probléma, hogy ő már saját magához képest is kevesebbet kívánja, mert állítása szerint én "kötelességgé" tettem ezt az egészet, és amint eszébe jut, gyakran azzal a gondolattal társul a dolog, hogy de ezt neki most muszáj, és máris kevésbé van hozzá kedve.
Én személy szerint ugyan nem érzem, hogy kötelességeként tekintek a szexre, mikor felhozom az ötletet, nyugodtan mondhat nemet (szokott is), sosincs belőle sem sértődés, sem harag, ha nekilátunk, de nincs kedve igazán, és emiatt a "hangulat" lekonyul, akkor is mindig megértő, kedves vagyok, nem hisztizek, nem követelőzöm.
De legyen, ha ő így érzi, hogy kötelesség lett számára a szex, akkor ezentúl nem jelzek neki semmit, nem mászok rá, nem mondom ki, hogy akarom, mert tuti megint az jönne, hogy de erőltetem. Viszont valahogy szeretném az eszébe juttatni, hogy azért a szex az egy létező opció, amire én bárhol, bármikor nyitott vagyok továbbra is. Az ilyen eszébe juttatásokra kérek tippeket :)
Az ilyesmi, hogy kigombolt blúzban, zuhany alól egyből pucéran, egy szál fehérneműben flangálni előtte, néha lehajolni, természetesen neki háttal, satöbbi, az már mind kipróbálásra került, egyelőre nem sok sikerrel. Sokszor rám se néz, csak dolgozik tovább, mert mi mást csinálna szombat este fél 11-kor.
Minden kreatív ötletnek, tanácsnak (leszámítva a "hagyd el", vagy "gyere hozzám, majd én elintézlek" típusúakat) örülnék, és ezeket előre meg is köszönöm! :)
Huszonévesek vagyunk, párom lassan inkább már 30. 1 éve élünk együtt, és ez mindig is így volt, nem hirtelen váltás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!