Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjam el az egyik legjobb barátomnak, hogy a baratnoje "majdnem" megcsalta?
Én a barátaimra nagyon haragudnék, ha nem mondanák el. De ismét a te statisztikád növelem, nő létemre lehet, hogy totál másképp gondolkodom, mint a pasik :D
Szerintem a te legjobb belátásod szerint cselekedj. Én elmondanám, meg a tangás dolgot is. Úgyse együtt fognak megöregedni, ez elég egyértelmű amúgy is, akkor meg már inkább azelőtt szakítsanak, hogy felvettek egy 20milliós hitelt, meg született 5 gyerekük...
Ez a legdurvább helyzet.
Ha elmondod 2x fog haragudni a barátod, egyszer amikor elmeséled, és nem fog hinni neked, egyszer pedig amikor majd kiderül, hogy igazad volt
Jól fontold meg, hogy elmondod e, és ha igen, akkor hogyan és mikor, mert még egy valódi megcsalást sem biztos, hogy elhinne, nem, hogy egy ilyen "apróságot" ha szereti, és emiatt nem lát ki a fejéből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!