Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Semmi jel nem utalt erre a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Semmi jel nem utalt erre a végkifejletre. Mi lehet a magyarázat? Történt már mással is hasonló? Folyt. Lent (21 éves lány)

Figyelt kérdés

Nagyjából egy hónapja megismertem a neten egy 25 éves srácot.Már az első randin szimpatikus volt és én is neki.Második alkalommal megcsókoltuk egymást, az is különleges volt és érezelmdús. Még ötször találkoztunk, háromszor felhívtam magamhoz, egyedül élek, kint hóvihar volt, nem akartam mászkálni ilyen időben. De nem bántam meg, mert nagyon jól elvoltunk, összebújtunk, zenét hallgattunk, teázgattunk és egyéb kellemes dolgok. Egy csodás délutánon szeretkeztünk is, ami szintén csodás volt, a fellegekben éreztem magam....

A randik közt elég sok idő eltelt, és én keveseltem a találkozásokat, főleg miután kialakult, hogy együtt vagyunk.A legutóbbi randevún említettem neki, hogy keveset látom. Azt mondta, hogy ő is azon van ,csak nagy mindig a fennforgás, rengeteg a dolga. És megígérte, hogy változtatunk rajta.Ez egy pénteki napon volt. Másnap boldog voltam, és estefelé felhívtam, hogy miújság. Jót beszélgettünk, megköszönte többször is, hogy hívtam.Kérdeztem, hogy mikor láthatom. Azt mondta nem tud ígérni, mert ha nem tudja betartani akkor az kellemetlen.Meg amúgy is nem szeret tervezni...mondtam, hogy ő is hívhat nyugodtan, erre azt felelte így van. Letettük.

És ma van csütörtök...azóta semmi hír róla...a netre rendszeresen belép. Tegnap este 2szer próbáltam hívni, nem vette fel.Írtam egy smst, hogy jó lenne tisztázni a dolgokat, és vasárnap elutazom (kollégiumba), ha addig nem keres akkor megértettem, hogy ennyi volt.

Kétségbeestem...mi történhetett. Többször említette, hogy nehéz eset, mindig rohan, nehéz utólérni, de kért, hogy ne gondoljak ilyenkor rosszara...Mégis mit tegyek most?

El vagyok keseredve :(

(ui.: asztrológiában érdekeltek: az illető egy vízöntő...)

2010. febr. 25. 19:45
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Kedves 33 éves vízöntő!

Persze már erre is gondoltam, hogy csak egy numera voltam...de előtte is és utána is volt nálam és nem tepert le, sokat beszélgettünk, összebújtunk...ebből nekem az jött le, hogy ha csak arra kellenék minden találkozáskor ki akarná használni a dolgot.

Igen, nekem is az lenne a legjobb, ha kibökné, hogy ennyi, kész viszlát.Ezt meg is beszéltük.Azt mondta ő nem tűnik el, ha nem akar semmit, hanem megmondja...épp ezért nem értem.

Azt sem érzem, hogy korlátozni akartam volna...az, hogy ha ő a párjának gondol és én szeretném, ha nem egy héten egyszer találkoznánk...főleg, ha egy városban lakunk és neki van autója, szerintem nem gond. Azt is mondtam neki, hogy fel is hívhat, nem muszály mindennap találkozni...csak tudjunk egymásról, hogy mi a helyzet.

Azt is világosan megmondtam neki, hogy ha el akar tűnni, mert buli van és 3 napig ünnepel a haverokkal (ez csak egy példa), akkor tegye, csak annyit nyögjön ide, hogy most eltűnik és majd jelentkezik.

A lényeg csak annyi lett volna, hogy tudjam mindig merre-hányóra.

De a net és a mobilok világában napokig egy üzi se annak, akit párunknak titulálunk...nekem ez magas :(

2010. febr. 25. 20:33
 12/16 A kérdező kommentje:

A kérdésre válasz:

Még nem voltam belé szerelmes, de kedveltem a kis stikkjeivel együtt... :) és persze nagyon vonzódtam hozzá.

Vagyis még most is...bár sejtem, hogy nem lesz folytatás, de remélem mindig, hogy egyszercsak cseng a telefon...:(

Addig meg emlékszem az utolsó homlokomra adott hosszú csókra és a fülembe csengő az utolsó szavaira: "Vigyázz magadra Baby" :(:(:(

2010. febr. 25. 20:37
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Aki azt írta, hogy várj rá, az nem reális. Ez egyértelmű, főleg azután, hogy írtad, ismét vadászik a társkereső oldalon. Gerinctelen alak, aki egy dugásért szerelmet színlel. Én soha nem tettem ilyet, megmondtam mindig nyíltan, ha valaki csak arra kellett. Persze ezért is volt aki megszólt, de mi a jobb, amit veled eljátszott az az illető, vagy ha odaállnak eléd, hogy nem szerelem, de tetszel, és szex lehetne-e? Persze ilyenkor jön a jaj, én nem vagyok olyan lány, de az őszinteség még mindig jobb, egy szépen felépített hazugságnál. Én gyűlölöm az ilyen pasikat, akik trófeavadászok, mert amit leírtál, az alapján bizony az, ez az illető.

Sajnállak, de lépj túl rajta.

S ha nem hiszed, hogy csak arra játszik, regisztrálj más néven, más képpel azon a társkeresőn, és próbáld meg ismét becserkészni. Ha bejön, talizz vele, és ha meglát, akkor tedd fel neki a kérdéseidet :)

Hidd el, le fog döbbenni, és egy picit szenyóság is ez a taktika, de amilyen a pasika, olyan legyen a taktika ;)

A 33 éves kedves utolsó :)

U.i: ha lelki támaszra van szükséged, írj egy levelet, és ha gondolod csevegjünk szóban MSN-en, úgy könyebb tanácsot adni mint így, írásban a neten.

2010. febr. 25. 20:40
 14/16 anonim ***** válasza:
sajnos én is botlottam már olyanba, aki szónoklatokat tartott a kettőnk kapcsolatának a szépségéről, midnenfélét kilátásba helyezett (mármint magától, nem az én felszólításomra természetesen...), aztán eltűnt. olyan is volt, aki felbukkant időnként, és mindig kifejtette, hogy mennyire szégyenli magát. aztán megint eltűnt. a második-harmadik után úgy eltolattam vele a biciklit, hogy dunabogdányig meg sem állt.
2010. ápr. 17. 10:11
 15/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem volt vízöntő barátnőm. Pontosabban néha még most is van. Iszonyat rosszul esik, amikor hetekig fel sem veszi a telefont, nem hív / ír vissza, stb. Volt 2 és fél szép évünk, azóta nagyon jó barátok maradtunk, és lassan azonosulnom kell azzal, hogy ő ilyen, nem lehet korlátok közé szorítani, hív, amikor akar, de ha nem akarja, sosem éred el. Én sem adtam rá okot, hogy ilyen legyen, nem is rossz a természete, és mégis. Néha hallani sem akar rólam, néha meg találkozunk, és konkrétan rám ugrik. Még nem teljesen értem, de ha azt akarom, hogy megmaradjon a jó kapcsolatunk, akkor ezt el kell viselnem. És azt akarom, úgyhogy viselem. Ennyi. 35/f

2010. máj. 19. 20:36
 16/16 anonim ***** válasza:

csak vigaszképp.... én 25F vagyok, és hasonló volt, csak a randi után nem jutottunk tovább.

Azelőtt fél éve ismertük egymást. Egyedülálló lett, és gondoltam legyen egy találkozó, de 3 hónap után jött csak össze: nem ér rá, táncol stb. Aztán találkozón lazán odaveti hogy találkozhattunk volna hétvégén is. Majd elkezd kérkedni, hogy neki mennyire nem kell most pasi.

Aztán hasonló okokra hivatkozva sose jött létre a 2. találkozó. Kiderült: azért ment bele a találkozóba, mert azt hitte lesz valami, dehát ugye nem volt, és igy úgy tünik már barátnak se kellek.

Na, erre sem utalt semmi jel.

2011. ápr. 28. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!