Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a beteges hisztimmel?
A párommal nagyon szeretjük egymást, de elég gyakran nem tetszik nekem valami és ha akaratlanul is, de elkezdek hisztizni. Például: nem szólok hozzá, keresek az övétől eltérő elfoglaltságot stb.
Nem tudom mit tegyek, nem akarok hisztizni és úgy veszem észre, hogy 1 és fél év után már kezdi ő is unni.
Próbálom magam uralni, ment is kb 3 hónapig a hisztimentesség, de valahogy megint visszacsúsztam és ott vagyok, ahol elkezdtem.
Szerintetek mit csináljak?
NEM KÉREK KÖTÖZKÖDŐ VÁLASZOKAT!!
Próbáld vele megbeszélni ,meg hogy hogy tűri stb. Es jerd meg hogy probaljon leszoktatni teged rola.
En akaratlanul hisztiztem es "mondtam a hulye dumam" ezert szakitott velem eletem szerelme :'( gondolj bele mennyire fog fajni ha azert hagy el mermert nem tudsz uralkodni magadon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!