Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék, ha ez engem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék, ha ez engem zavar? Jogosan zavar egyáltalán?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel 19 évesek vagyunk, két éve vagyunk együtt. Közgázra jár és el akar menni a közgáz vizsgatemető fesztiválra a balatonhoz, 4 napig, természetesen nélkülem.

Ez engem zavar. Én sem járkálok nélküle fesztiválozni, nem is vagyunk annyira bulizósak, meg szerintem szimplán fura, nem korrekt.Más ha kimegy az emebr a városba bulizni a párja nélkül, az nyilván oké, de fesztivál?

Mit mondjak Neki, hogy ne érezze azt hogy korlátoznám a szabadságában? Már hasonló, kisebb esetek voltak, amikért szóltam, de ott befeszült, hogy mit szólok én bele.

Vagy szerintetek ez tök oké csak rosszul gondolkozom?

2015. máj. 23. 07:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

9 hónapja vagyunk együtt és mi is szoktunk külön bulizni, nem gyakran ugyan, de néha több naposokon is. Nálunk ez nem jelent problémát, mert megbízunk egymásban. Egyébként az, hogy nem hívott, nem feltétlenül jelenti azt, hogy el akar távolodni tőled, talán csak egy baráti kikapcsolódásra, hülyülésre, lazulásra vágyik, amibe te, a pasijaként bezavarnál.

19/f

2015. máj. 23. 10:55
 12/15 Mumusan ***** válasza:
A párom is szokott kanbuliba menni. Van higy 2-3 napos motorostalálkozóra egyedül megy el, mert a haverokkal akar hajnalokig inni, takaró nélkül kabátban aludni, és egyéb maflaságok. Amikor én is szívesen mennék vele, akkor persze szarul esik hogy nem mehetek, de megbízok benne.
2015. máj. 23. 11:10
 13/15 A kérdező kommentje:
D ez nem kanbuli, vagy csajbuli, hanem egy fesztivál.
2015. máj. 23. 11:24
 14/15 anonim ***** válasza:

Közgázos vizsgatemető fesztivál.

Te közgázos vagy? Ha igen, akkor menj el és kész.

Ha nem, akkor viszont tényleg jobb, ha nem mész. Ennek a társaságnak nem vagy a tagja, tehát nincs ott a helyed. A munkahelyi csapatépítőkre is nélküled fog menni, sőt te is a tiédre nélküle. Nincs ebben semmi.

Egyébként meg szerintem rosszul gondolkozol. Ráadásul magad alatt vágod a fát. Az ember nem szereti, ha a másik meg akarja szabni, hogy hova mehet és hova nem. Ez azt sugallja, hogy nem bízol benne. Na de ha nem bízol benne, akkor meg már megette a fene az egészet.

2015. máj. 23. 12:25
 15/15 anonim ***** válasza:

Mi az, ami leginkább zavar ebben az egészben? Mert az, hogy "szimplán fura, nem korrekt" szerintem nem indok. "Csak" annyi a gond, hogy nem hívott? Vagy sok, ha négy napig nem látod? Félsz, hogy csinál valamit? Vagy úgy gondolod, egy párkapcsolatban két ember nem lehet négy napot külön?

Nézd, ha ez a fesztivál messze esik a te érdeklődési körödtől, vagy az ő társasága nagyon más, mint a tiéd, akkor szerintem semmi baj nincs azzal, hogy elmegy nélküled. (Bár én tuti megbeszélném a barátommal, hogy tudom, hogy nem érezné jól magát, és kell is, hogy legyünk kicsit külön, de annál jobb lesz hazajönni és vele lenni újra...) De ha téged is hívhatna, akkor nekem is rosszul esne a barátomtól, hogy nem teszi.

Kommunikáció, kommunikáció! Miért jó, hogy itt rágod magad, amikor megkérdezhetnéd tőle, miért viselkedik úgy, ahogy?

Lehet amúgy, hogy ő pontosan érzi, hogy te mennyivel jobban örülnél, ha nem menne el nélküled, és már "csakazértis" ki akar törni úgymond? Lehet, ez nagy hülyeség, néha túlgondolom a dolgokat. :D

2015. máj. 24. 02:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!