Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mit tegyek?

Figyelt kérdés
Barátommal már egy ideje együtt vagyunk! Neki van egy lány barátnője eléggé kötődik a lányhoz de a lány nem annyira a lány viszi bulizni barátom de én akkor nem lehetek ott engem ez nagyon idegesít bánt a lány az már többszőr lelkileg megbántott a a barátomat és a lány rólam is állított negatív dolgokat ha barátomnak mondom hogy ne foglalkozzon e végett a lánnyal abból veszekedés lesz a lánynak több mint két éve van barátja

2015. máj. 22. 18:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Te is tudod a választ, hogy mit kellene tenned. A lány nem a barátja, hanem a szerelme, a csaj nem akar tőle semmit, de mivel jólesik a kis ribè hiúságának, hogy bármikor dróton rángathatja a pasidat, ezért maga mellett tartja. Téged azért rágalmaz, mert te vagy most a zavaró tényező kettejük "úrnő és odaadó híve" kapcsolatában. A pasidnak meg csak pótlék vagy, ha ló nincs akkor a szamár is jó alapon. Ne ragadj bele ebbe a megalázó helyzetbe, ahol az egyik kihasznál, a másik rajtad röhög és ez nem fog változni később sem.
2015. máj. 22. 18:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Pontot és a vesszőt még véletlenül se használd. Amúgy szerintem tudod a dolgod.
2015. máj. 22. 18:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Ismered ugye az írásjeleket nagyon jó találmány szerintem szerinted nem gondold meg szerintem tök jó őket használni már gyerekkoromban elsajátítottam
2015. máj. 22. 18:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Egyet értek az 1-essel.

Kis tartás és mondd, hogy itt volt elég. Ha a párunk kötődik valakihez, aki nem mi vagyunk az már régen rossz.

2015. máj. 22. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!