Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon féltem a barátomat, de nem attól félek hogy ő rámászik valami lányra, hanem attól hogy mostanában milyenek a lányok! Ha egy pasi érdekli őket, odamennek és lesmárolják őket! Másznak rájuk, tapadnak, akaratoskodnak. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A páromék szervezik az elsősöknek a gólyatábort és valószínűleg kötelező lesz mennie...Úgy félek,mert a párom alapból nagyon népszerű pasi a lányok körében...És ott lesznek a vele kb egykorú csajok..Biztos fognak tapadni,nem?2008. aug. 30. 17:16
11/13 anonim válasza:
megértelek. sok az ócska kis ribi, akinek nem számít, h 1 pasi foglalt, és rámásznak.
a barátom igen jó pasi, és van 1 ilyen kis kurva kolléganője. ráadásul jobban is néz ki mint én, de tudom, h 1 buta kis liba. és szerencsére az én pasim jobban értékeli az intelligenciámat és műveltségemet :)
szal ne félj, higyj benne, h te jobb vagy azoknál a kis olcsó ribiknél! :)
12/13 A kérdező kommentje:
és akkor az h mit írt a lányoknak,ne érdekeljen?
2008. szept. 1. 13:29
13/13 anonim válasza:
ja, bocsi, azt a kommentedet nem olvastam...
hát az már bajos.
sztem csak legyezgeti az önbizalmát, h más csajok is akarnak tőle vmit... nem tudod ellenőrizni minden pillanatban, de ha 1 mód van rá, bízz meg benne jobban. és beszélj vele erről. nekem segített...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!