Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tegyem feltekennye a baratom anelkul, hogy eljatszanam a bizalmat?
Teljesen termeszetesnek veszi hogy mindig is vele leszek es hogy en eroltetem meg magam mindig jobban meg en alkalmazkodom hozza. Rakerdeztem oszinten, mert amugy mindent meg szoktunk beszelni es elmondtam, hogy szeretnem ha jobban kifejezne hogy fontos vagyok neki de o tagadja hogy nem igy tesz.
Flortolgetni nem fogok mas sracokkal mert ot szeretem es forditott esetben ha o flortolne o is eljatszana a bizalmam es kidobnam.
De hogy mashogy tehetnem kicsit felenkebbe, hogy ugy erezze meg kell egy kicsit kuzdenie a megtartasomert?
22/F 20/L
A "9" reagálva......
Ha nem keresed az is problémát okoz.....egyoldalúvá válik a kapcsolat és gyorsan vége lesz. Sokkal inkább azon van a hangsúly, hogy ha keres akkor kell vele éreztetni, hogy mennyire jól esik....ergo érdekelté kell tenni, hogy jelentkezzen.
37F
Így van, nagyon jól írta az egyik hozzászóló, nagyon fontos, hogy a vágyaidra koncentrálj, és ne kerülj függőbe ettől a kapcsolattól.
Nem te vagy érte, vagy ő érted, két független ember vagytok, és csak addig lehetséges szerintem az igazi szeretet, szerelem, míg ezt figyelembe veszitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!