Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abszurd tényleg?

Figyelt kérdés

Jött ma egy 50 éves nő aki olyan mint egy mosott felmosórongy külsőleg, ez a nő a párom ismerőse. A nő úgy nézte hogy csillogott a szeme közben.

A párom szerint ezt csak én képzelem be, pedig direkt figyeltem és amikor velem beszélt ez a nő nem csillogott így a szeme. Direkt jött a mi városunkban hogy összefusson a párommal.Felajánlotta azt is hogy oda adja a nyaralóját "nekünk",jahh.. Azért 25 évesen igen abszurdnak tartom hogy a barátom(37) kikezdjen egy 50 éves nővel aki úgy néz mint egy utolsó kocsmai alkoholista. Én meg úgy nézek ki mint egy glammodel.

2015. máj. 17. 23:36
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha én úgy nézek ki mint egy glammodel vagy mi a szösz,eszembe nem jutna féltékenynek lenni egy ilyen nőre,főleg nem egy fórumra feljönni,és kérdést feltenni.Nem lehet hogy csupán átlagos kinézeted van,kevés önbizalmad,és minden jöttmenttől félted a barátodat ? Nem a nővel van a gond,hanem veled.
2015. máj. 17. 23:49
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Irigylem a problemaidar. Azt hiszed, mert jol nezel ki, mindenki hasra esik elotted? Udv az eletben, ez nem igy megy. Egy 50 eves no sokkal vonzóbb tud lenni, mint egy 25 eves kislany. Mit parazol? :D Ugyis megdugja.
2015. máj. 17. 23:49
 13/24 A kérdező kommentje:
Igen, a nő a barátommal kezd ki. Semmi baja nem volt a retinájának mert amikor hozzám beszélt nem csillogott.
2015. máj. 17. 23:50
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Szöszi le a kalappal a pasid előtt és biztos dögös vagy mert sem az eszed sem a belsőd miatt nem szerethet :D
2015. máj. 17. 23:52
 15/24 anonim ***** válasza:
69%
Elmebeteg, paranoiás, hülye rongy! :D Még semmit nem tett senki, senki sem kefélt félre, de már a bosszún agyalsz. Feküdj a kádba és engedd teli jéghideg vízzel, hátha megjön az eszed, már ha egyáltalán van minek megjönnie.
2015. máj. 17. 23:52
 16/24 anonim ***** válasza:
76%

fél liter vodka utána se vagy te glammodel :D amúgy meg annyit eltűrhetsz 25 évesen nőként

egyszer lerendezi,cserébe a nyaraló.

2015. máj. 17. 23:53
 17/24 anonim ***** válasza:
23%

Abból, amit írtál, maximum arra lehet következtetni - már ha lehet -, hogy a nő érdeklődik a barátod iránt. Nem is értem, hogy jutottál arra a következtetésre, hogy a barátod kikezdene a nővel...

Ez a nyaraló ügy is... te kombinálod túl! Ha a barátodnak akarta volna felajánlani, akkor simán megbeszéli vele telefonon, és nem előtted.

Felhívnám a figyelmed, hogy a kapcsolat alapja a BIZALOM! Ha az nincs, akkor megette a fene...

2015. máj. 17. 23:56
 18/24 Interferencia ***** válasza:
41%
Tényleg elég abszurd módon működik az agyacskád.
2015. máj. 18. 00:03
 19/24 anonim válasza:
Na húzz a vérbe
2015. máj. 18. 00:10
 20/24 anonim ***** válasza:
96%

Én büszke lennék a pasimra, ha 37 évesen csillogó szemmel néznének rá az ötvenes nők.

Na jó, az én véleményem nem mérvadó, én is a felmosórongy kategóriába tartozom.

2015. máj. 18. 00:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!