Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abszurd tényleg?
Jött ma egy 50 éves nő aki olyan mint egy mosott felmosórongy külsőleg, ez a nő a párom ismerőse. A nő úgy nézte hogy csillogott a szeme közben.
A párom szerint ezt csak én képzelem be, pedig direkt figyeltem és amikor velem beszélt ez a nő nem csillogott így a szeme. Direkt jött a mi városunkban hogy összefusson a párommal.Felajánlotta azt is hogy oda adja a nyaralóját "nekünk",jahh.. Azért 25 évesen igen abszurdnak tartom hogy a barátom(37) kikezdjen egy 50 éves nővel aki úgy néz mint egy utolsó kocsmai alkoholista. Én meg úgy nézek ki mint egy glammodel.
fél liter vodka utána se vagy te glammodel :D amúgy meg annyit eltűrhetsz 25 évesen nőként
egyszer lerendezi,cserébe a nyaraló.
Abból, amit írtál, maximum arra lehet következtetni - már ha lehet -, hogy a nő érdeklődik a barátod iránt. Nem is értem, hogy jutottál arra a következtetésre, hogy a barátod kikezdene a nővel...
Ez a nyaraló ügy is... te kombinálod túl! Ha a barátodnak akarta volna felajánlani, akkor simán megbeszéli vele telefonon, és nem előtted.
Felhívnám a figyelmed, hogy a kapcsolat alapja a BIZALOM! Ha az nincs, akkor megette a fene...
Én büszke lennék a pasimra, ha 37 évesen csillogó szemmel néznének rá az ötvenes nők.
Na jó, az én véleményem nem mérvadó, én is a felmosórongy kategóriába tartozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!