Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolatban mennyire fontos a testiség, hány százalékot foglal el, és mennyit a többi?
Egy kapcsolatnak 2 része van : szex,és a többi.Eddig mindig azt gondoltam,hogy ha működik minden,a szex nem annyira esetleg,nem gond,vagy ha van benne egy kis hiba,áthidalható.Találtam is pár éve valakit,akivel úgy éreztem mindkettő működik.Egy nagyon apró hiba volt,amiről nem beszéltem,és nem érdekelt,hogy nem azt mondom hogy neki kicsi,de egy nagyobb nekem nagyobb élvezetet nyújt.De mondom,ez nem érdekelt,mert minden másban örültem hogy ezt az ember találtam meg.
Nemrég történt egy kis baki,megcsaltam,szeretethiányom volt,de ez nem lényeges,a lényeg hogy pont olyat találtam,akivel mintha méretileg egymásnak teremtettek volna minket,és nagyon jó a szex.Próbálom magam elhatárolni érzelmileg az egésztől,ő nem is lenne jó partner az életben,de nem tudom miért kever meg lelkileg egy szimpla szex,és miért nem a józan eszem van előtérben.Jó helyzet,mert így mindent kapok egyszerre amire szükségem van lelkileg-testileg,csak ezt nem szabad csinálni.Mi a helyes döntés,inkább legyen közepes szex és normális kapcsolat,vagy jó szex de semmilyen vagy bizonytalan kapcsolat.Mennyire fontos a szex az életben ?
Én hiszek a szeretetnyelvekben és mivel én akkor (is) érzem szeretve magam ha testileg foglalkoznak velem, akár egy ölelés, simogatás, stb. Ezért nekem fontos a testiség, ha megromlik a szex, egy idő után a kapcsolat is elkezd a halálára jutni. Sajnos van tapasztalatom ebben. Mondjuk kamasz szerelem volt, így lehet alapból hibás döntésen alapult, de a végszóhoz, hogy jobb nélküled a megromlott szex utáni gondolkodás juttatott el, mert elkezdtem átgondolni, hogy mit kapok attól a kapcsolattól, azonkívül, hogy én szeretem, ez miért jó nekem, és eléggé mínuszba ment a mérleg. Én is azt hittem, hogy biztos azért nem működik a szex, mert kicsi neki. (nem én találtam ki, ő mondta a kapcsolatunk elejétől, hogy biztos elhagyom majd, mert neki kicsi) Az elején, az újdonság varázsa miatt (első volt) még élveztem is vele, aztán egyre inkább kötelező jellegűvé vált, nem is élveztem, aztán elmaradtak... szakítottunk, majd találkoztam egy sráccal. Hasonló mérettel rendelkezett("kicsi"), és azt kell mondjam életem egyik legjobb estéit köszönhetem neki. Törődött velem, foglalkozott a rezdüléseimmel, nem rögtön a lényegre tért és dúr bele. Nem voltam szerelmes belé, de elég rendesen megkavarta az érzelmi világom. Hasonló gonddal küzdöttem ugyan szingliként, hogy iszonyat jó a szex vele, de kapcsolatban... hát 1 hét után sikítva menekülnék. Így végül békével elváltunk, azóta néha beszélgetünk, de semmi szex, mert már van barátom, akit szeretek. Akivel jó a szex, mert hasonlóan törődik velem. Na neki kissé nagyobb van és azt kell mondjam ez inkább macera, mert vad kezdésre nincs lehetőség vagy annyi a játéknak, mert egyszerűen fáj.(pedig csak 15-16 cm neki) Lehet én vagyok nyomi, de nem értem egyes csajok hogy képesek azt mondani egy 17+-osra, hogy az milyen frankó és csak azzal jó a szex. Hát anyukáim kezdjétek az intimtornát, mert valószínűleg a kamionbeálló hozzátok képest semmi.
Szóval kedves kérdező azt javaslom gondold végig a kapcsolatod, mert ha megcsaltad ráadásul nem szexhiány miatt hanem szeretethiány miatt, akkor ott már nagy a baj. Lehet valakinek szexhiánya egy kapcsolatban, de pont azért nem csalja meg ilyenkor a párját, hanem használja a kezét vagy vibrátort, mert egyébként érzi, hogy szeretik és minden mást megkap. Ha már szeretve se érzi magát az ember, akkor mit nyújt az a kapcsolat? Intellektuális feltöltődést? Arra jók a barátok is. Anyagi támogatást? Khm, ribizli, khm. Lelki támogatást? Szintén a barátok is megtehetik, ha elég hogy valakinek a vállán kisírd magad, vagy biztassanak, hogy menni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!