Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gond lehet, hogy 19 évesen még nem érdeklődöm a lányok után?
Nem vagyok meleg...
Úgy gondolom azért már 14 éves kor körül kezdenek el érdeklődni a fiúk a lányok után. Én 14 éves koromban, még játszottam, gépeztem, elvoltam. Sose mutattam még be szüleimnek lányt, mert sosem volt kit. Mostanra sem érzem azt, hogy szükségem lenne egy lányra. Mindig felvetem magamban azokat az okokat, hogy miért is kellene. Boldog most is vagyok, szóval az miatt nem. Szexre sem vágyom, úgyhogy ez is. Több meg nem igazán jut eszembe. Kamionsoför akarok lenni, szóval nem is igen férne meg egy kapcsolat mellettem, meg ha nincs senkim, nem is kell a megkeresett pénzem másra költeni. Anya is már rákérdezett, hogy mikor szerzek már egy barátnőt, de nyiltan megmondtam neki, hogy nincs szükségem rá. Ezután felkapta a vizet s koviharzott a szobából, mai napig nem értem a miértjét. A kérdést azért tettem fel, mert igaz így is boldog vagyok, meg van majdnem mindenem ami kell, de mikor kimegyek az utcára, vagy felnézek egy közösségi oldalra, azt látom mindig ahogy a 14 évesektől egészen felfelé Mindekinek van párja. Szóval ez valami hagyomány, elvárás, vagy nem tudom. Igazából én csak akkor mennék bele egy kapcsolatba, ha az nem csak pár hónapig tartana, mint a mai kapcsolatok 90%-a, mert annak az ég világon semmi értelme nincsen.
Szóval vannak érzéseid :D
De miért nem magadra gondolsz?
Jó tudom nem azért, bizonyára sokkal komolyabb vagy nálam , csak úgy kérdeztem, ne vedd komolyan. De azért válaszolhatsz.. :)
:D Én még sose voltam diszkóban :D
csak táncolni járok. Sőt én n se vagyok bulizós fajta, nem szeretem a részegséget, az italt meg az ilyeneket.
Én igazából segíteni szeretnék neked.
Mert én is negatív beállítottságú voltam vagy még vagyok néha, de ez már inkább cak a múlt. :)
Csak nekem ezerszer szebb a múlt, emit a társaságában tölthettem, mint a jelen. Mostanában nagyon lehangolt vagyok. Készítettem is egy kis zongora dallamot, ami picikét tükrözi az érzelmeim, aki szeretné hallgassa meg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!