Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a barátom már pofátlanul spontánul viselkedik és azt hiszi bármit megtehet, én sosem hagyom majd el?
9 hónapja vagyok együtt a barátommal és egyre inkább úgy érzem, ez a kapcsolat nem vezet sehová. Nem lehet vele előre tervezni szinte semmit, mert még azt is nehezen tudja eldönteni, hogy mit szeretne csinálni a következő hétvégén. Ha én kérem rá, hogy ugyan döntsön már, mi legyen mert nekem van, hogy nem mindegy mikor találkozunk, akkor azt mondja, hogy majd 2 nappal előtte megmondja, neki senki nem fog dirigálni, ő ilyen spontán ember. Néha mondjuk képes változtatni, de hangulatától függ.
Elegem van abból is, hogy azt hiszi bármit megtehet, flörtölhet más lányokkal, lemondhat velem egy hétvégét, stb, mert én úgyis elnézem és csak egy szavába kerül és máris kiengesztelődtem. Ami sajnos így is van, mert én tényleg szeretem. Nem tudom ezeket a dolgokat hova tenni, ha együtt vagyunk érezteti, hogy szeret, de ha neki épp nincs igénye rám úgymond, akkor nem töri össze magát értem.
Szerintetek mit kéne tennem? Várjak, hátha megváltozik, vagy szakítsak? :/ 20/L
Azért tesz meg dolgokat amiket másért nem tenne, mert te vagy a barátnője (elvben a szerelme de ezt kétlem). Ez természetes kén legyen, és nem kegy. Emellett pontosan tudja ha néha a kedvedre tesz, akkor ottmarad melletted, mert szerelmes vagy bele nagyon.
Ezt hívják úgy hogy kihasznál. Dobd.
A spontaneitás jó dolog, de csak bizonyos mértékben. Én is rugalmas vagyok, de gyűlölöm, amikor valaki kénye-kedve szerint gondol egyet és felrúg mindent.
4 éves párkapcsolatom végének ez is jelentette az egyik okát. Aznap 5-kor szólt, hogy 7-kor színházba megyünk (egész heti fáradtság, tanulás, munka után fél óra alatt nyaljam ki magam), előtte fél órával döntött el sok mindent, kénye-kedve szerint változgatta, hogy most mit akar csinálni, reggel felkelt és bejelentette, hogy fél óra múlva elmegyünk 100 km-re akármit csinálni, mert csak, meg neki az egész családja ilyen volt.
Egy idő után ez nagyon fárasztó és frusztráló tud lenni. Persze, ha én csináltam ezt fordítva, akkor ki volt akadva. Az utolsó fél évben már sportot űztem abból, hogy úgy viselkedtem, ahogy ő, nagyon nem tetszett neki a tükör.
Én azt javaslom, hogy vess véget a kapcsolatnak. Fájni fog nagyon, egy szakítás sohasem könnyű, de hosszú távon sokkal jobban fogod magad érezni és esélyed is lesz egy normális férfit találni. Láthatóan őt sajnos nem hatná meg az elvesztésed, ez még nagyobb indok arra, hogy hagyd ott ezt a félnótást.
Kitartást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!