Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vállal fel a párom 5 év után?
"Mert persze nem a facebook a fontos."
Akkor miért foglalkozol vele, hogy nem tesz vissza közös képeket a FB-ra, meg azzal, hogy ott bejelöli-e, hogy kapcsolatban van?
Sem a Párom nincs fenn a FB-on, sem én, attól még a kapcsolatunk is létezik, és mi is. :-)
Most eltekintve attól, hogy mi a szitu egyébként, csak magát a "netes" részét nézd végig a dolognak, mondjuk ismerősi szempontból.
Cuki párocska négy évig, édes közös képek, szívecskék (lehet sarkítok, elnézést, csak a példa kedvéért), aztán egyik napról a másikra eltűnik. Netán még valami szomorkás idézet is kerül mellé. A külső szemlélő mit lát ebből? Juj, ezek itt élik az életüket, jajdegáz. Ezek után X hónapra újra elkezdeni prüntyögni, mintha mi sem történt volna... a külvilágnak sugározva hamis, és a facebook ugye a külvilágnak szól. Hogy mindenki lássa. Nekem van ilyen ismerősöm, hölgy az illető, és borzasztó képmutatásnak tartom a szívecskés-prüntyögős képeiket, miután korábban olyan nagy hévvel lett minden eltüntetve. És nem hiszem, hogy csak én látom így. :)
Egyébként, ha nagyon zavar, kössetek alkut. Mondd el, hogy neked rosszul esik, mert olyan, mintha nem vállalna fel, te szeretnéd hirdetni ország-világnak, hogy együtt vagytok, mert szereted... stb. És akkor meg lehet beszélni, hogy pl képek nem, csak a jelzés kerüljön ki, vagy tegye ki ő a képeket, de ne jelöljön meg, akkor nem tudod letörölni még mérgedben sem... :)
Egyébként a felvállalás tényleg nem itt kezdődik. Ha egyébként ismered a barátait, családját, együtt jártok mindenfele, akkor ne ezen aggódj. :) Az a lényeg, hogy kettőtöknek jó legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!