Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik még normális kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még normális kapcsolat?

Figyelt kérdés

Sajnos nagyon rossz tapasztalataim vannak, bántalmazó szülök, három bántalmazó partner, pedig nem vagyok egy gyenge nö lelkileg.

Létezik még olyan kapcsolat, ahol a partnerem nem akarja elvenni a pénzem, a személyi szabadságom korlátozni, megütni, mások elött megalázni, etc.

Jah, és a jellem nem függ össze a külsövel, szóval ne gyertek azzal, hogy a csúnya fiúk rendesek.

(Nincs hosszú ö a mobilomon)

2015. máj. 11. 19:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem már nem...
2015. máj. 11. 19:45
 2/9 anonim ***** válasza:

Igen létezik.

Ha ilyennel megint találkozól éjszaka szoríts kést atorkához és üvölts le valami fenegyetéssel, utána szakíts vele.

2015. máj. 11. 19:45
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha rendszert fedezel fel a hibakban, akkor lehet benned kellene keresgélni. Lehet vonzod az ilyet, pl azert, mert nem hagysz magadnak eleg gyaszidot a kapcsolat vegen, hogy levondd a következtetéseket, tanulságokat.
2015. máj. 11. 19:47
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok utàlatos, hisztis, ezèrt azt hiszik, velem mindent meg lehet tenni. Ennyi a hiba.
2015. máj. 11. 19:48
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen csak eddig csúnyán kitolt veled az élet, ha szerencséd lesz akkor találsz. De lehet h neked nem jön össze nem mindnekinek siker.
2015. máj. 11. 19:50
 6/9 anonim ***** válasza:

Azért háromszor belenyúlni... egyszer még lehet, de szerintem itt az játszik, hogy (akár tudat alatt) az agresszív típusú fiúk vonzanak. Vannak ilyen nők, sose értettem meg, úgy vagyok vele hogy vessenek magukra. Meg lehet ám mondani az első üvöltözés/fenyegetés/agresszív megnyilvánulás után is, hogy vége, ennyi volt. Ha meg megvárod a többit, akkor edd meg amit főztél... egyáltalán hogy lehet ilyen jellemű embert szeretni?? (nőverő, elveszi a pénzét stb.)

21/F

2015. máj. 11. 19:51
 7/9 A kérdező kommentje:
Mivel nincs csalàdom, gyakran nincs mennem hovà
2015. máj. 11. 19:52
 8/9 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok sem csúnya, nem ütöttem még meg lányt haragból vagy sértődöttségből soha és nem is akarom elszedni a pénzét.

Csak lusta vagyok. :P

2015. máj. 11. 19:52
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, szerintem a szülői példát követve, amolyan "freudi" alapon tudat alatt is olyanokra buksz, akik agresszívak- nagyon gyakran ez nem látszik, de gondolom a nőverők sem az első randin mutatják ki a foguk fehérjét, aztán mégis. Szerintem te simán ráérzel erre az agresszív viselkedésformára, és a szüleid mintájából kiindulva végül olyat választasz, aki hozzájuk hasonlóan rosszul bánik veled. Nem hiszem, hogy ez tudatos lenne részedről, meg hogy a "bunkókra buksz", egyszerűen csak ilyen a sorskönyved (létező pszichológiai fogalom, nem ezoterikus maszlag, olvass utána). Lehet tenni ellene, de baromi nehéz.

Hogy ebben segítselek: nekem nőként eddig még csak olyan kapcsolataim voltak (és nem egy, meg nem kettő), ahol tiszteltek, törődtek velem, odafigyeltek rám, satöbbi. Soha férfi nem ütött meg engem (leszámítva a gyerekkori néhány atyai pofont, de annak a kemény 3-nak is mindig oka volt), nyilvános megaláztatásról meg aztán szó sem esett, a pénzem elvételéről nem tudok viszont nyilatkozni, sosem volt elvehető pénzem, most van egy kicsi, de azt mind önként adom a közösbe, a párom így is kb 3x annyit fizet bele a közös megélhetésünkbe. És mindig nekem tetsző sráccal jártam, sosem kellett megalkudni.

Szóval, kérdező: létezik normális kapcsolat, de a kapcsolat maga két emberen múlik, te is tehetsz azért, kivel és hogyan állsz össze, valamint magát a kapcsolatot is tudod irányítani- ahogyan az életed bármely más részét is.

2015. máj. 11. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!