Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Büszkeség vagy boldogság?

Figyelt kérdés
Miért fontosabb a férfiaknak az önérzetük, mint a boldogságuk? A legjobb barátnőm már három éve gyötrődik a volt barátja miatt. Imádták egymást, és még mindig szerelmesek, de egy buta félreértés miatt elváltak útjaik évekkel ezelőtt. Azóta mindegyikük csak szenved, nem tudnak rendes normális új kapcsolatba belekezdeni, mert SZERETIK EGYMÁST. A férfi túl büszke, hogy megbocsássa a lány tévedését. A lány pedig retteg, hogy elküldi őt, ezért nem mer a szeme elé kerülni. Hogy tudnék Nekik segíteni úgy, hogy ne legyek kerítőnő? És miért ilyen önérzetesek a férfiak??
2010. febr. 24. 02:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
69%
Érdekes hozzáállás. Az ilyenek esnek pofára? Szerintem inkább azokat csalja meg a párja, akik mindig megalázkodnak és elveszítik női büszkeségüket. Ja, és nem fog megcsalni, mert mindent megkap tőlem és nagyon szeretjük egymást, nem beszélve róla , hogy mindkettőnknek lehetne 100meg 100 nője/pasija, mégsem kell. csak megtanulta, hogy mindketten jobban járunk, ha ő enged. Kérdezőnek: nem kell a büszkeséget meg a boldogságot különválasztani, működhet egyszerre a két dolog. Ám az igazi nő inkább cselez...vagyis megtalálja az utat, hogy visszakapja azt akit szeret úgy, hogy mégis úgy tűnjön, hogy férfi kezdeményezte a békülést.
2010. febr. 24. 12:36
 12/16 anonim ***** válasza:
69%
Elhiheted van mire nagyra lennem...és ezzel a párom is tisztában van...de én is ugyanúgy az ő adottságaival, mármint hogy nem nagyon találnék tőle jobbat. Úgyhogy sajnálom, de nem fognak megtörni...Vagy csak az bánt, hogy a büszkeség szerintem fontosabb? Mindenkinek meg lehet a véleménye. Neked is megvolt...csak téves.
2010. febr. 24. 12:49
 13/16 anonim ***** válasza:
53%
Erre most inkább nem válaszolnék. Ismerem az ilyen embereket, ezeket csak erővel lehet jobb belátásra bírni.
2010. febr. 24. 12:52
 14/16 anonim ***** válasza:
53%
12:49 Te vagy az aki sosem tanulsz. 80 évesen is ugyanezt fogod hajtani mint most, és nem fogod érteni miért hagyott el mindenki, miért nincs melletted huzamosabb ideig normális ember. Bár ha megtaláltad a kiegészító párod, aki képes 80 évig nyalni, meg úgy ugrálni ahogy te akarod akkor lehetsz boldog. Egy szintig. De sosem fogod megtudni mi az igazi boldogság meg szeretet, ahogy az ember képes belátni ha tévedett, képes engedni, képes bocsánatot kérni ha úgy adódik. Sajnállak.
2010. febr. 24. 13:17
 15/16 A kérdező kommentje:

nem akartam, hogy ebből vita legyen..

én nem azt mondom, hogy ne legyen büszke, a barátnőm pont azt szerette a párjában, hogy egy nagyon büszke férfi, akinek van tartása, és rettentő akaratos, mindig kiáll a véleménye mellett. ha tévedett tudott bocsánatot kérni, és meg tudott alázkodni mindenki előtt, hogy a szeretett nő megbocsássa a tévedését.

Most először a nő hibázott. A párjának az egyik gyerekkori barátja beleszeretett a nőbe és el akarta őket választani, ezért azt hazudta a nőnek, hogy a barátja megcsalta a volt menyasszonyával, és sajnos még mondott egy halom borzalmas dolgot a férfiról. A nőnek ez iszonyúan fájt, és szó nélkül összepakolt és elköltözött, mire a párja hazaért. Fél évbe telt, mire kiderült, hogy az egész egy nagy hazugság volt, csak össze akarták ugrasztani őket. A nőnek nem volt mersze a volt párja szeme elé kerülni, mert a férfi teljesen összeomlott, - ezt ismerősöktől hallotta. Azóta eltelt 3 év, mind2en próbáltak továbblépni, de egyikük sem boldog, és mind2en a régi szép időket emlegetik folyamatosan, és úgy beszélnek egymásról, mint a Nagy Ő-ről.

Szerintem igenis félre kell tenni a félelmet is és a büszkeséget is, mert a szerelem, a szeretet mindennél fontosabb. Én legalább is azt vallom, inkább haljak meg kevesebb önérzettel, mint magányosan..

2010. febr. 24. 20:27
 16/16 anonim ***** válasza:
Továbbra is azt mondom, hogy a lánynak kéne bocsánatot kérnie...
2010. febr. 26. 06:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!