Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy adjam a tudtára hogy szerelmes vagyok belé? Többi lent.
En is lassan kezdek szerelmes lenni egy lanyba, nagyon kedves, hihetetlenul ertelmes, szep, es valoban ertekes lany. Mar mentunk egyutt haza, es gyakran beszelgetunk, orakon szemezunk, ugy gyanitom, en is tettszem neki. O tenyleg egy olyan lanynak tunik, aki nem tucatcsaj..
En nem tennem, hogy elmondjam szerelmes vagyok bele, hanem inkabb elhivnam kulon vhova, setalni, beszelgetni, ilyenek, tehat burkoltan randi. Ha mondjuk mar masodik alkalommal talalkoztatok, es ugy erzed itt az ido, mondd el, hogy szimpatikusnak talalod, es tetszik neked, szeretne-e toled vmit, hasonlok.. talald ki, melyik lenne a jo neked. De azt ne, hogy szerelmes vagy bele, mert akkor elijesztheted, vagy van, aki ezt ki is hasznalja. Legy egy kicsit titokzatosabb, ne teritsd ki az osszes lapodat, de azert legy egyertelmu is.:) en a helyedben a fb-t annyira nem eroltetnem, hiszen elfogy a tema, es sztem amugyis jobb, szemelyesen ezt. Inkabb beszelgess vele eloben, a testbeszed sokat segit, es oszintebbnek is erzodik.
Jahh, es meg valami. Ne beszelj rola senkinek, sem barat, sem baratnoje, ki tudja, higy ki irigy, vagy akarmilyen modon bekavarhat. Ez csak ra, es rad vonatkozik, senki masra.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!