Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azért utál mert őszinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért utál mert őszinte vagyok hozzá?

Figyelt kérdés
Ha kérdezi valamiről véleményem, elmondom neki őszintén, még akkor is ha teljesen más mint az övé. Emiatt persze mindig összeveszekszik velem, elmond mindennek, nem hajlandó beszélni, letilt mindenhonnan. Persze egy idő után rájön, hogy nem bántani akartam, hanem jószándékból mondtam el amit gondolok. De ez a viselkedés szerintem nagyon gáz egy 38 éves pasitól. 25/N
2015. máj. 10. 21:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen az! És mi lesz később?? Elgondolkodnék a helyedben, hogy biztosan ez kell e nekem...
2015. máj. 10. 22:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Azért, további sikereket kívánok.
2015. máj. 10. 22:00
 3/4 A kérdező kommentje:
Jelenleg megint ott tartunk, hogy én vagyok a gonosz, szemétláda és gyűlöl engem. Csak már eléggé besokalltam, mert ha egy nő csinálja az is gáz, nemhogy egy férfi. Én nem erőltetem tovább a dolgokat, de ha ő akar békülni (szokásosan), akkor se dőlök már be neki.
2015. máj. 10. 22:04
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem mindegy, hogy hogy mondod meg neki. Illetve milyen arányban kap tőled hideget-meleget.

Biztos, hogy egymáshoz valók vagytok?

2015. máj. 10. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!