Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Huszonéves férfiak, egy 23...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves férfiak, egy 23 éves nőnek hány szexuális partnert tartotok elfogadhatónak?

Figyelt kérdés
2015. máj. 10. 21:27
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Tudom, csak kiváncsi lettem volna a válaszokra. :) Ha valaki írja, hogy 1-2 partnertől már soknak tartja a partnerszámot, de ő is így él, azt teljesen megértem. A kettősmércét nem igazán.
2015. máj. 10. 21:45
 22/28 anonim ***** válasza:
48%

#11-es válaszoló vagyok.

Én írtam az 1-2-t.

Nos nekem idáig 0 volt,szóval valószínűleg ezért látom így a dolgokat. :)

2015. máj. 10. 21:48
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindegy, sztem ezt megkérdezni is felesleges. 25/F
2015. máj. 10. 21:49
 24/28 anonim ***** válasza:
A szüzek véleménye is más teljesen, régen szűzként pont ugyan ezt gondoltam, hidd el te is belátod majd :)
2015. máj. 10. 21:53
 25/28 anonim ***** válasza:
50%
23 éves vagyok 2 nővel volt szexuális élményem ... és megcáfolom azt a baromságot h menő lenne ha minden nőt megdugok....Nekem van tartásom, erkölcsöm, értékrendem...Nem vagyok egy tenyészbika , nem vagyok egy darab hús h mindenki megkaphasson... Bizony csak azokkal tudok lefeküdni akihez érzelmileg kötődni tudok. És számomra elismerő h kevés partnerem volt, azt vettem észre h ezáltal mintha könnyebben bíznnak bennem és tudják h ha valamit mondok azt úgy is gondolom , aszerint cselekszem.....és ennek tükrében abszolút érthető ha csak 5-öt tartok reálisnak, de persze ettől nagyobb szám esetén se ítélkeznék
2015. máj. 10. 22:21
 26/28 A kérdező kommentje:
25-ös, örülök, hogy vannak még ilyen férfiak :) Ilyen férfiért érdemes az ember lányának megtartóztatni önmagát. Kár, hogy a többségért nem. Sok sikert a párkereséshez. :)
2015. máj. 10. 22:24
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Ez lány vagyok. És érdekes kérdés.

Attól függ, hogy hogy éli az életét. Ha nem akar kapcsolatban élni, csak szexel, akkor mindegy. Csak ne legyen nemibeteg, tehát ésszel.

De attól hülyét tudok kapni, amikor valaki állandóan nagy szerelemről meg párkapcsolatokról beszél, évente van neki 1-2 pasija, mindegyiket úgy mutatja be, mint a Nagy Őt, aztán vége. Ha egy ilyen csajnak ennyi idősen volt már 6-7 pasija, akkor ott gond van.

Mert az első típusú lánynak inkább elhiszem (pasi szemmel), hogy komolyan gondolja, ha rászánja magát egy párkapcsolatra. A második viszont hiteltelen ilyen szempontból.

2016. máj. 12. 21:20
 28/28 anonim ***** válasza:
23 évesen 3-4 et tartottam volna jónak. Ma 30vagyok és úgy gondolom hogy 16-25 közt gyűjtse a tapasztalatot aztán ha màr elég pasit kipróbàlt akkor nyugodjon le ....Manapsàg ez a szüzesség odaadós dolog is màs mint régen.... Ha valaki x idő utàn lefekszik valakivel ha jó a szex akkor mással is ki akarja próbálni ha rossz akkor meg baràtok/barátnők elhitetik hogy akinek màr 5 partnere volt azzal biztos jobb lessz.
2017. jan. 25. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!