Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mindenki félt tőle, még a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki félt tőle, még a tanáraim is. Mit csináljak? Nem érdemel egy esélyt?

Figyelt kérdés

Sosem volt dolgom még fiúval, pedig már 17 éves vagyok...

Erre 5 hete elkezdett beszélgetni velem egy olyan fiú, aki az a tipikus "szépfiú", odavannak érte a lányok és csak egy dolgot szeretne tőlük... Minden ismerősöm, barátnőm mondta, hogy ne álljak vele szóba, ne foglalkozzak vele, de 1 hete egy szórakozó helyen ott volt pár tanárom (fiatalok, 2-3 éve végeztek az egyetemen) és beszélgettem velük. Odajött a srác, hogy menjek el vele kocsikázni picit (18. szülinapjára kapott egy sportkocsit). És akkor mondták, hogy szerintük nem kellene beülnöm mellé az autóba és csak óvatosan vele...

Viszont tegnap nála voltam, filmeztünk és rá másztam, mert már el akartam veszíteni és leállított, hogy ne ilyen legyen nekem az első. Programokat szervez, folyton felvidít és megőrülök érte.

De közben ha nincs velem, akkor azt hallgatom, hogy mások mennyire féltenek tőle...

2015. máj. 10. 19:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Ki vagy te, Renike a Szent Johanna Gimiből? Álmodj, királylány
2015. máj. 10. 19:52
 2/8 anonim ***** válasza:
megdug és otthagy. szokásos forgatókönyv.
2015. máj. 10. 19:52
 3/8 anonim ***** válasza:
várjál csak....fiú vagy lány vagy ?
2015. máj. 10. 19:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Ezek szerint már adtál neki egy esélyt és eddig nem bizonyult érdemtelennek rá. Mi a kérdés?
2015. máj. 10. 19:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen és szerintem jogosan is féltenek. De ha neked is bejön, akkor mások tanácsai nem tántorítanak el egy esetleges kapcsolatról. A kocsikázást pedig azért is gondolták, hogy óvatosan, mert a barátomat ismerem. 18 évesen imádott vezetni, de ha tehette nyomta neki
2015. máj. 10. 19:54
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát ez kétesélyes, hogy veled mit akar... Az minden esetre jó jel, hogy nem használta ki az alkalmat. Viszont az ilyen újgazdag szépfiúk ritkán rendesek... De egy próbát megér, csak legyél óvatos, és becsüld kicsit jobban magad annál, mint hogy rámászol valakire, mert már el akarod veszíteni... (nem vagy lemaradva semmiről)

n

2015. máj. 10. 19:55
 7/8 anonim ***** válasza:
ohh szóbval egy tipikus amerikai filmjelenet... a szexi fiu beleszerte egy luzer csajba a csaj el se hiszi de a srác jobbat is kaphatna nála de ő még is vele van...:D
2015. máj. 10. 19:55
 8/8 A kérdező kommentje:

De miért lennék lúzer csaj? :)

Ismersz talán, vivcien:D?

2015. máj. 10. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!