Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki félt tőle, még a tanáraim is. Mit csináljak? Nem érdemel egy esélyt?
Sosem volt dolgom még fiúval, pedig már 17 éves vagyok...
Erre 5 hete elkezdett beszélgetni velem egy olyan fiú, aki az a tipikus "szépfiú", odavannak érte a lányok és csak egy dolgot szeretne tőlük... Minden ismerősöm, barátnőm mondta, hogy ne álljak vele szóba, ne foglalkozzak vele, de 1 hete egy szórakozó helyen ott volt pár tanárom (fiatalok, 2-3 éve végeztek az egyetemen) és beszélgettem velük. Odajött a srác, hogy menjek el vele kocsikázni picit (18. szülinapjára kapott egy sportkocsit). És akkor mondták, hogy szerintük nem kellene beülnöm mellé az autóba és csak óvatosan vele...
Viszont tegnap nála voltam, filmeztünk és rá másztam, mert már el akartam veszíteni és leállított, hogy ne ilyen legyen nekem az első. Programokat szervez, folyton felvidít és megőrülök érte.
De közben ha nincs velem, akkor azt hallgatom, hogy mások mennyire féltenek tőle...
Hát ez kétesélyes, hogy veled mit akar... Az minden esetre jó jel, hogy nem használta ki az alkalmat. Viszont az ilyen újgazdag szépfiúk ritkán rendesek... De egy próbát megér, csak legyél óvatos, és becsüld kicsit jobban magad annál, mint hogy rámászol valakire, mert már el akarod veszíteni... (nem vagy lemaradva semmiről)
n
De miért lennék lúzer csaj? :)
Ismersz talán, vivcien:D?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!