Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak? Mentheto meg a kapcsolat?
1,5 eve vagyunk egyutt a parommal, decemberben rengeteget veszekedtunk es megutott. Januarban megismertem 1 ferfit, nagyon megtetszett de
a parom nem akartam megcsalni ezert szakitottam amit O nem birt elviselni, 3 honapon keresztul konyorgott, irogatott de en kozombos voltam vele.
Marciusban talalkoztunk tobbszor, ereztem hogy jo vele lenni, hianyzott ezert ujra megprobaltuk de o akkor elkezdett drogozni, alkoholt ivott,
osszejott egy masik lannyal es en errol semmit nem tudtam, hetente 1x lattuk egymast, nem irt, megalazott.
Par hete irtam neki egy sms-t, hogy ami eloszor nem mukodik az masodszorra se fog. Rogton atjott hogy beszeljuk meg, valtoztatni fog es azota
tenyleg valtozott, tokeletes volt a kapcsolatunk de kedden megtudtam hogy lefekudt 2x azzal a lannyal a 'drogos' idoszakaban. A lany is 21 eves
de beteg, nem tudja kontrollalni a mozgasat es meg valami mentalis problemaja is van. Nem ertem.. 😞
Semmire nem emlekszik a baratom, a haverjatol tudtam meg mert o is ott volt mikor csinaltak, a baratom hulla reszeg volt de
a lany nem, a srac latta is..A baratom mondta hogy igaz, de kb semmire nem
emlekszik. Nem tudja mikor mit csinalt, mennyi ideig tartott a 'kapcsolatuk', mikor kezdodott, mikor lett vege..A lany irt nekem de neki
se hihetek mert 'ha az ove nem lehet akkor az enyem se legyen' elv alapjan gondolkodik.
Latom a paromon hogy banja, szegyelli magat. Sirt is es megkerte a kezem hogy bebizonyitsa mennyire szeret..
Mit tegyek? Hogy lepjek tul ezen?
21/L 25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!