Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinaljak? Mentheto meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak? Mentheto meg a kapcsolat?

Figyelt kérdés

1,5 eve vagyunk egyutt a parommal, decemberben rengeteget veszekedtunk es megutott. Januarban megismertem 1 ferfit, nagyon megtetszett de

a parom nem akartam megcsalni ezert szakitottam amit O nem birt elviselni, 3 honapon keresztul konyorgott, irogatott de en kozombos voltam vele.

Marciusban talalkoztunk tobbszor, ereztem hogy jo vele lenni, hianyzott ezert ujra megprobaltuk de o akkor elkezdett drogozni, alkoholt ivott,

osszejott egy masik lannyal es en errol semmit nem tudtam, hetente 1x lattuk egymast, nem irt, megalazott.

Par hete irtam neki egy sms-t, hogy ami eloszor nem mukodik az masodszorra se fog. Rogton atjott hogy beszeljuk meg, valtoztatni fog es azota

tenyleg valtozott, tokeletes volt a kapcsolatunk de kedden megtudtam hogy lefekudt 2x azzal a lannyal a 'drogos' idoszakaban. A lany is 21 eves

de beteg, nem tudja kontrollalni a mozgasat es meg valami mentalis problemaja is van. Nem ertem.. 😞

Semmire nem emlekszik a baratom, a haverjatol tudtam meg mert o is ott volt mikor csinaltak, a baratom hulla reszeg volt de

a lany nem, a srac latta is..A baratom mondta hogy igaz, de kb semmire nem

emlekszik. Nem tudja mikor mit csinalt, mennyi ideig tartott a 'kapcsolatuk', mikor kezdodott, mikor lett vege..A lany irt nekem de neki

se hihetek mert 'ha az ove nem lehet akkor az enyem se legyen' elv alapjan gondolkodik.

Latom a paromon hogy banja, szegyelli magat. Sirt is es megkerte a kezem hogy bebizonyitsa mennyire szeret..

Mit tegyek? Hogy lepjek tul ezen?

21/L 25/F

2015. máj. 9. 17:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Omg,és ugye nem mondtál igent?
2015. máj. 9. 17:41
 2/3 A kérdező kommentje:
Idot kertem, tulszeretnek lepni ezen akar vele, akar nelkule. Semmi masra nem tudok gondolni! :(
2015. máj. 9. 17:45
 3/3 anonim ***** válasza:
A felsoroltak közül mi miatt vonzódsz hozzá legjobban, azért mert drogozik, mert megaláz, mert megcsal vagy mert megüt? A többi ezek mellett szerintem nem is nagyon számít, de azok is elegek lennének, hogy ilyen kérdés meg se forduljon a fejemben.
2015. máj. 9. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!