Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Lehet nálatok szerelem egy barátságból? 19/L
Van egy fiú barátom akit nagyon kedvelek, olykor érzem azt, hogy ki tudna alakulni szerelem is köztünk. Valahogy úgy el tudnám vele képzelni magam,annyira szeretnék vele összejönni.
Többször találkoztunk már,az utolsó talalkozásunk alkalmával megkérdeztem tőle,hogy ez most randi? Erre a fiú azt felelte,hogy akár az is lehetett.
Mostmár nem találkoztunk kb. 4hete mert mindketten nagyon elfoglaltak vagyunk. Amikor rákérdeztem nála,hogy mit jelentek neki,azt mondta hogy kedvel,nagyon szimpatikus vagyok neki,de barátként tekint.
Nem értem,hogy akkor miért mondta azt,hogy végülis randiztunk...
Lehet ebből még párkapcsolat??
Köszönöm! :)
Valakinek van még esetleg más véleménye?
Írjatok
Igen,lehet :)
én kezdetben a mostani barátnőmet mikor megismertem falra tudtam volna mászni már attól is ha megszólal. Rengeteg beszélgetés meg hülyéskedés pont az ellentétére fordított mindent. Most az aranyos kis hangja lágyan simogatja a szívemet :D na de ennyit a nyáladzásból. Természetesen lehet és kialakulhat. Mindig add önmagad és beléd fog szeretni. Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!