Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 14 éves lány vagyok, és egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 éves lány vagyok, és egy 32 éves becsapott! Mit csináljak?!

Figyelt kérdés
Valahogy meg tudta oldani, hogy hamis képeket, meg hamis videóképet mutasson nekem magáról szkájpon és teljesen magába bolondított... Még le is vetkőztem neki... És akkor most elmondta, ohgy 32 éves és nagyon szeret, nem tud már hazudni nekem... Mit csináljak most?!
2015. máj. 8. 13:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
96%
Ha igy vesz ra lanyokat 32 evesen, h levetkozzenek neki, akkor tuti, h eloben gaz a pasi! Ha jo pasi lenne, akkor 32 evesen nem a neten logna es nem 14 evesekkel beszelgetne. A masik opcio, h egy perverz allat. Mindket opcio gaz, ugyh magadnak keresed a bajt, ha tovabbra is beszelsz vele. Felejtsd el. A netes ismerekedessel nagyon durvan vissza lehet elni.
2015. máj. 8. 13:57
 12/18 anonim ***** válasza:
Kérd meg édesanyádat/édeasapádat, hogy mostantól neveljen normálisan!
2015. máj. 8. 14:01
 13/18 anonim ***** válasza:
45%
Hmm, meggondoltam magam, jobb, ha elfelejted, nem megbízható pasi.
2015. máj. 8. 14:01
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mit csinálj? Például a házi feladatot hétfőre.
2015. máj. 8. 14:04
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, csak találkozni akar, hogy aztán elraboljon és eladja a szerveidet. Persze miután jól megdugott. :)
2015. máj. 8. 14:14
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát sajnálatos, hogy ez történt veled. Én a helyedben minden kapcsolatot megszakítanék ezzel a palival. És szerény véleményem szerint a fiatalabb korosztályt fel kéne készíteni az internet veszélyeire. Meg szexuális felvilágításon sem a nemibetegségek garmadáiról és a nem kívánt terhességről kéne nagyon beszélni (na jó, ezekről is), hanem szexuális kultúrára kéne őket tanítani, hogy kevésbé forduljanak ilyenek elő.
2015. máj. 8. 14:42
 17/18 anonim ***** válasza:
kamu
2015. máj. 8. 14:47
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Ideje felfedned előtte, hogy te is 32 éves férfi vagy és szeretnél vele közelebbről is megismerkedni.
2015. máj. 8. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!