Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, ti hogy végzitek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti hogy végzitek a "nagydolgot" mikor a Párotoknál vagy a szüleiknél vagytok? :D

Figyelt kérdés

Elég friss a kapcsolat, de most úgy alakult, hogy egy jó pár napra elmegyünk párom szüleihez látogatóba. Nagyon gátlásos vagyok az anyagcserém pedig nagyon gyors. :D

Tudom fura a kérdés, de valahogy nekem ez tényleg problémát jelent. Eddig mikor együtt voltunk megtudtam oldani otthon a dolgot, de most nem tudom mi lesz így... Tudom, hogy természetes dolog meg minden, de akkor is...

Az esték kilőve, mert párom hihetetlenül éber alvó. :D

Előre is köszönöm a válaszokat!

2015. máj. 8. 12:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Most látom, hogy te vagy a barátnő. De így is megoldható.
2015. máj. 8. 13:30
 12/20 anonim ***** válasza:
Kakild ki elotte magad aztan mikor elmentek vegyel be hasfogot.hatha kibirod addig:D
2015. máj. 8. 13:32
 13/20 A kérdező kommentje:
Igen, én vagyok a lány. :D tudom, hogy tényleg röhejnek tűnik, de már beteges ez a gátlásosság ami ilyen téren bennem van. Esténként rögtön felébred ha a másik oldalamra fordulok akkor is.. olyankor meg elmúlik az inger, mert tudom, hogy hallhatja ha most kimegyek és utána természetesen egész nap a hasam fáj...
2015. máj. 8. 13:32
 14/20 anonim ***** válasza:
kulázz a sarokba és mondd, h a Batman volt
2015. máj. 8. 13:44
 15/20 anonim ***** válasza:
Hm, de ha nincs víz, akkor hogy fogjátok használni a wc-t?
2015. máj. 8. 14:01
 16/20 anonim ***** válasza:
Ezt jol olvasom? Ez a no azt kerdezi hogy hogyan szarjon ha a parjanal van? 0_o
2015. máj. 8. 14:01
 17/20 anonim ***** válasza:
Ha nincs víz akkor hogyan húzod le? Vagy a kert végében van a wc? Akkor csak annyit mondj, hogy kimész levegőzni.
2015. máj. 8. 14:12
 18/20 A kérdező kommentje:
Kutrol hozva öblögetős :-D
2015. máj. 9. 08:16
 19/20 anonim ***** válasza:

Megértelek, nekem fél év is simán kellett, mire el tudtam menni. Míg nem laktunk együtt, semmi gáz nem volt, de költözés után sokszor csak akkor, mikor ő lefeküdt, boltolt, fürdött, stb.

Aztán volt egy durva hasmenésem, amikor tök mindegy volt, mert úgyis meghallotta... ezzel le is szakadt rólam a feszültség nagy része és simán megy.

2015. máj. 9. 10:52
 20/20 anonim ***** válasza:
Fuh, megértelek, bennem is van egy ilyen gátlás... Én úgy oldom meg, hogy akkor megyek ki wc-re, amikor mindenki alszik, vagy közvetlenül valaki után, és akkor gondolhatják azt, hogy én csak pisiltem :D
2015. máj. 9. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!