Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen nem bírom ezt már elviselni, nagyon el vagyok keseredve. Mit tegyek? Adjatok valami tanácsot.
No igen, értem én. Mondjuk én nem tudom, milyen 8 hónapig éjszaka dolgozni, mert csak pár hétig csináltam ilyet és az sem volt leányálom.
És ő mit mondott, amikor felvetetted ezt neki?
A hobbijára, kérlek, ne légy féltékeny! Kemény meló az éjszakai. Vannak egy embernek alapvető igényei: evés, alvás, pihenés, társas kapcsolatok, amiket ki kell elégíteni az életben, persze ezek különböző mértékűek lehetnek. Amíg hévégén ennyire odafigyel rád, és érzed, hogy szeret, én nem kételkednék a kapcsolatotokban! Ne hallgass azokra, akik azt tanácsolják, hogy dobd el és keresd a következőt!
tarts ki! Ötleteljetek, hogy hogy lehet több időt eltölteni együtt. Nem akar majd a későbbiekben munkát váltani?
Támogasd a terveiben, és ne sürgesd! Megérik benne is a változ(tat)ás igénye! ;)
Gondolkoztam rajtad. Én a következőt tenném, mondom ezt úgy, hogy csak annyit tudok, hétközben alig beszéltek, hétvégén viszont minden nagyszerű.
1. " beletörődnék" abba, hogy hétközben alig beszélünk. Megbeszélném magammal, hogy ez egy ilyen ciklusa a kapcsolatunknak, ami idővel változhat. Hét közben csajos programokat csinálnék, hobbimnak szentelném az időt, találnék újakat...közben persze ápolnám a kapcsolatunkat, amennyi közös idő jut, annyi alatt. Bíznék a szebb jövőben és figyelném, hogy alakul a kapcsolat.
2. Leülnék, először magammal, és tudatosulna, hogy nekem ez a hétközbeni apró beszélgetések, egymásra figyelés is rettenet hiányzik, annyira, hogy így tovább nem működtethető a kapcsolat. Ha így van, ezt elmondanám neki, kérném a változást, majd, ha heteken belül nem történik semmi változás, szakítanék.
Azért 1/1, mert beleéltem magam, nyilván lehet másképp is, csak azokkal nem értek egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!