Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg akarok halni, mert nem kellek egy fiúnak sem. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
24 éves vagyok. Csinálhatok akármit a pasijaim hamar elhagynak anélkül hogy lefeküdtem volna velük. Pedig nem vagyok se elviselhetetlen, se kibírhatatlan. Sőt lehet túl megértő voltam, ami nem kellett volna. De hiába jöttök azzal a dumával hogy lesz valakim, amikor tudom hogy már soha senkim nem lesz.2015. máj. 6. 14:13
11/21 anonim válasza:
Figyelj, én meglátásom szerint nem alakult ki náluk komolyabb érzelem irántad. Ne add fel, ismerkedj, és legyél pozitív. :)
12/21 anonim válasza:
A tizenéves tinilányok szoktak így sajnálkozni.
13/21 anonim válasza:
Szóval volt egy rakás pasid, de nem feküdtél le velük. Hát esetleg változtass, és a következővel feküdj le. Másoknak már bejött ez a módszer, egy próbát a te esetedben is megér.
14/21 anonim válasza:
Küldj nekem képet magadról! Ha tetszel és budapesten laksz találkozom veled!
15/21 anonim válasza:
Ketlen h itt az a baj hogy nem fekudtel oe veluk. varj egy normalisra. Tudom nehez de ha vigasztal a fiuknak is.
16/21 anonim válasza:
Van akinek 24 évesen még pasija/barátnője sem volt. Ezek az emberek mit szóljanak?
17/21 anonim válasza:
Talán pont az a baj, hogy nem fekszel le velük.
Még szűz vagy?
18/21 anonim válasza:
Tudod-tudod, hát eddig is voltak veled, akkor mostantól miért ne lennének?
S miért nem volt lefekvés? Közeledtek, de nem fogadtad, vagy nem is közeledtek?
ÉS hány pasid volt?
20/21 anonim válasza:
Ha jól értem pár hónapos futó kapcsolatokról beszélünk még szép hogy nem feküdt le velük. Egy lány ne tegye szét a lábát egy két szép szó után. Nem azt mondom hogy vonuljunk zárdába de aki nem bír ki két hónapot az tudjuk mire hajtott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!