Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegem lett a barátomból, mert nem foglalkozik velem, de elhagyni se szeretném. Mit csináljak?
Alig találkozunk kb. másfél-kéthetente, pedig kocsival 15 percre lakik tőlem. Facebookra, van hogy napokig fel se néz, meg se kérdi mi van velem, de még telefonon se hívna fel, hogy élek-e még vagy esetleg elcsapott-e valami. Most mindent ráfog az érettségire, de én nem hiszem el, hogy nincs két perce , hogy megkérdezze mivan, ha már nem találkozunk. Bezzeg az edzőterembe eltud tölteni minden nap 2-3 órát. Ha találkozunk mindig mondja, hogy szeret meg hiányoztam neki, de már nem hiszem el neki. Már nagyon gondolkozok , hogy kidobom, de olyan szinten párkapcsolatfüggő vagyok, hogy nem bírnék megküzdeni a tudattal, hogy nincs senkim, Más fiú meg nincs a láthatáron, mindenkit elzavartam amikor vele összejöttem. Most se beszéltünk már egy napja, én meg egész nap sírok, semmire se tudok koncentrálni, pedig egy csomót kell tanulnia fősulin. De én egész nap csak rá gondolok, hogy miért nem törődik velem.
19/L
Általában egy kapcsolatban én is ilyen voltam. Akármenynire is halottnak tűnt a dolog, akármennyire szenvedtem a másikkal maradtam még ha egész nap is sírtam, mert ahhoz hogy szakítsak valakivel valami igazán jó ok kell. És bár visszagondolva már amik miatt sírtam is jó okok voltak, ha az ember szerelmes, ragaszkodik a másikhoz mert a társának, a másik felének érzi akkor nehéz lemondani. Ott a rengeteg közös emlék, az érzés meg a büszkeség.
De hidd el, tapasztalat, hogy jobb ha erős vagy és kimondod. Mert sosem tudhatod kit hagysz ki az életedből azzal hogy egy ilyen srác mellett sírsz és nem mozdulsz ki a barátaiddal. Nekem is rémisztő volt egyedül, de ha túlvagy az első 1-2 héten amikor egésznap ott a fájdalom meg a zsepihalom utána egyszercsak felszabadulsz és elkezded élvezni az apró dolgokat. Hogy nem kell azon stresszelned szeret-e, vajon van-e valakije, vajon szakítanom kellene-e boldog vagyok-e így? Nem kell semmin gondolkodnod csak hogy jól érezd magad, figyelj magadra és ha egyedül is jól kezded érezni magad, akkor boldogabbnak is fogsz tűnni és könnyebben találsz valakit aki tényleg megbecsül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!