Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves vagyok, és a 21 éves barátom nagyon durván bánik velem, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Azt mondja, hogy fel kellene már nőnöm, gyerekes vagyok, és talán nevelő célzatból el kellene vernie engem, mert talán csak ebből értek. Múltkor majdnem megütött. Tényleg ilyen rossz lennék?2015. máj. 6. 10:54
11/13 anonim válasza:
nem fog szakítani, a csajok az ilyen állatokhoz vonzódnak épp ez a baj! anyám is egy ilyen mellett kötött ki szemben a rendes fiú mellett...
13/13 anonim válasza:
Itt az elo pelda arra, hogy ilyen korban miert is nem jo az 1-2 evbel tobb korkulonbseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!