Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megjavulhat teljesen valaki?

Figyelt kérdés
Van egy férfi akivel lassan két hónapja vagyok együtt.A dolog eléggé zűrös.Amikor ebbe a városba költöztem nem ismertem sok embert és munka előtt minden reggel ugyanazon a helyen kávéztam.Volt egy férfi aki szintén szinte minden reggel ott kávézott egy asztalnál egyedül egy könyvet olvasva.Eléggé társasági embernek tartom magam,így egyszer megkérdeztem,hogy zavarná-e ha odaülnék és elkezdtünk beszélgetni.A beszélgetés után telefonszámot cseréltünk,de Ő nem hívott utána.Majd a következő alkalommal megint oda ültem,nagyon megnyerő volt és megbeszéltünk egy randit és egy hét után "összejöttünk".A munkatársaim amikor megtudták,hogy ki az én "pasim" eléggé meglepődtek.Mondták,hogy a férfi(24 éves) és 19 éves korában került börtönbe.Volt valami bűnszervezet a városban akik csalásokkal foglalkoztak,de csak őt tudták letartóztatni,de nem tudtak elegendő dolgot rábizonyítani így csak 4 évet kapott.Állítólag akkoriban ezt eléggé felfújták az újságok és valami nagyszabású dologról volt szó.Jelenleg is meglehetősen jó anyagi körülmények közt él(ház,autó).Egyszer megkérdeztem,hogy mivel foglalkozik és annyit felelt,hogy a pénz miatt ne csak ne fájjon a fejem,mindenki megél úgy ahogy azt a lelkiismerete megengedi.Nagyon kedves és megnyerő személyiség.Amikor az emberek közt vagyunk egy nagyon határozott és kemény férfi,de mikor kettesben vagyunk és hozzábújok valahogy olyan mintha egy nagy gyerek lenne.Szerintetek megváltozott,vagy megint elköveti az a hibát mint fiatal korában?Meglehet bízni egy ilyen emberben?
2015. máj. 4. 22:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Sajnos csak azt tudom mondani hogy vagy igen, vagy nem.
2015. máj. 4. 22:24
 2/6 anonim ***** válasza:
1-esnek igaza van
2015. máj. 4. 22:27
 3/6 anonim ***** válasza:
túl hosszú volt, ezért nem olvastam végig, de odáig megvan, hogy két hónapja se jártok, uh inkább hagyd ott. kösziköszi.
2015. máj. 4. 22:27
 4/6 RRR ***** válasza:

biztos tanult a hibájából

és

most már körültekintőbb

és

jóval óvatosabb

2015. máj. 4. 22:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen vagy nem, de az biztos
2015. máj. 4. 22:30
 6/6 anonim ***** válasza:
nagyon romantikus
2015. máj. 4. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!