Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy a korkülönbség szerintetek?
Sziasztok! Szeretnék értelmes, ép válaszokat kérni tőletek. Én fiú vagyok és 23-leszek nemsokára. Egy 15és fél éves lánnyal ismerkedtem meg, ő kisegített egy igen nehéz szakitás utáni "depi" korszakból, mindent elmondtam neki mint egy barátnak, majd találkoztunk ,valahogy több alakult köztünk ki,és kihozott a mélypontról,és mindig emlegettem rengeteget kell letenni valakinek az asztalra hogy azt tudjam mondani neki szeretlek.... és ő meg ahogy találkozunk, vagy átjön, mindig bizonyít, ír mindig, beszélünk ,találkozgatunk, volt hogy itt maradt estére,és egy csók is megtörtént,és érzem szeret,és énis beleszerettem, mert tényleg rendkivül okos,érett, jó gondolkodású,és komoly érzésű lány..
Csak mindig eszembe jut hogy van köztünk ennyi év, és hogy ez okozhat e gondokat meg ilyenek :/ hogy majd ő idővel változik vagy mi lesz..
Köszi a válaszokat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!