Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Msn en hogyan mondjam el vkinek h szeretem?
Figyelt kérdés
2010. febr. 22. 20:50
11/17 anonim válasza:
Valami romantikus meglepetés?
12/17 anonim válasza:
Semmikép se msnen. Szedd össze az összes erődet és mond el neki élőben.:)
13/17 anonim válasza:
Szerintem is inkább személyesen, annak meg van a maga hangulata. Msnen leírod neki, azt se tudod hogy reagál rá igazából, csak ott lesed, hogy mikor ír már vissza :S Személyesen egyből látod az arcán, hogy mit is érez =)
14/17 anonim válasza:
Ha nekem egy lány MSN-en mondaná el hogy szeret, hangosan röhögném ki, és soha többé nem venném komolyan. Ha normális, rendes srác, és bejössz neki, akkor élőben sem fog hülyének nézni ha elpirulsz, vagy dadogsz. Sőt, én nagyon aranyosnak, és emberinek tartom az ilyet. Mind félünk az ilyenektől, mind tudjuk mit érzel, de ez csak egyenesen, direktbe lehet. Ha meg nem akar semmit, akkor is meg kellett próbálni. Fel a fejjel, és bátorság!
26/F
15/17 A kérdező kommentje:
köszi
2010. febr. 23. 14:23
16/17 A kérdező kommentje:
fiu vagyok és csaj teccik nem fiu XD
2010. febr. 23. 14:44
17/17 anonim válasza:
semmiféleképpen ne msn-en mond el!nagyon személytelen dolog!! csak személyesen,légy bátor nem kell félni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!