Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Extol kapott targyakat Ti megtartjatok?

Figyelt kérdés
Masfel eve van egy barátom akinek mar regebben megtalaltam par kozos cuccot az exevel kepek cd-n, plus's stb..aztan most takaritottam a szekrenyen mert mar zavart a sok szemet és talaltam egy karkotot Amin a baratnoje neve volt aztan megkerdeztem, hogy kidobhatom-e erre O egybol felcsattant, hogy en most kutatok!? Egy eve en takaritom a szobajat ezt o sem gondolhatta komolyan..jelente meg neki valamit?? MIT gondoltok? Bocsi a helyesirasi hibakert..baratom 20F
2015. máj. 2. 21:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én mindent ki dobtam abból a kapcsolatomból ami fájdalmat okozott és rossz volt, viszont amire szívesen gondolok vissza úgymond abból meg hagytam 1-2 dolgot amit nem ő csinált vagy nem ilyen kis szerelmes hanem pl. könyv vagy ilyesmi, de ennyi.

De minek tartogatni az " örökké együtt Szerelmem" karkötőket meg szerelmes leveleket?!

Ha valaki ragaszkodik azokhoz, akkor nincsen még túl rajta vagy anno nem volt bátorsága kidobni.

2015. máj. 2. 22:12
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem mindent. Egy poló van meg de az csak azért mert szeretem a stílust és a márkát amit képvisel.. de csak aludni meg itthoninak tartom.. nem utcára..A másik egy plüsscica aki annyira cuki hogy nincs szívem kidobni..
2015. máj. 2. 22:31
 13/14 anonim ***** válasza:

Mire gondolsz? A VW Polo Tdi-re?

Azt nem adtam vissza de eszemágában sincs eladni vagy kidobni

2015. máj. 2. 22:32
 14/14 anonim ***** válasza:
A közös képeket nem töröltem ki, mert bármikor elkaphat a nosztalgia (bár nem hiszem). Viszont minden mást eltüzeltem, szóval nem, nem tartottam meg a cuccokat, amit tőle kaptam.
2015. máj. 2. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!