Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mitől indultok be a legjobban?
Hétvégén szülinapom alkalmából a barátnőm egy iszonyatosan sexi fehérneműben várt otthon, én majdnem elsírtam magam a gyönyörűségtől olyan csodásan nézett ki :D
Számomra nem volt kérdés h ezt mindenképpen viszonozni kell neki, és ebben kérném a segítségeteket. Szerintetek mivel tudnám ezt meghálálni? Elsősorban olyan dolgokra lennék kíváncsi, ami konkrétan a sex előtt indítja be nagyon a nőket, mint pl. a férfiaknál egy sexi fehérnemű
"Szarj a hasamra,és csapkodd szét papuccsal.."
jézusom itt szakadok a röhögéstű'xD
"Szarj a hasamra és csapkod szét papuccsal" :D háhá...de beteg XD:D
Én az inges, nyakkendős hapsikra bukom...ahh olyan szexik ^^
DE jó lenne, ha a szerelmem a nyakkendőjével kikötözne és németül parancsolná, hogy gomboljam ki a nyelvemmel az ingét:D
De hát..ez az én perverz fantáziám:D nem tudom, hogy a te barátnőd mire bukik:D
19:15 Na jó, de sima vagy vietnámi papuccsal ? :D
Érdekes vélemények érkeztek, elvileg úgy terveztem h amit a legtöbben megemlítenek azt választom, mert rákérdezni nem akarok, úgy teljesen értelmét veszti az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!