Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érdemlek meg én is egy párkapcsolatot?
És miért gondolod,hogy a párkapcsolatok és a szexuális együttlétek alapján lehet felmérni egy ember értékét?
Te ez alapján szoktál másokat megítélni?
Azért ők sem olyan boldogok. Hajlamosak az emberek a képeken meg a barátaik, ismerőseik előtt nem az őszinte, hanem a vidámabb arcukat mutatni.
Talán neked pont azért nincs boldog életed, mert ilyennek tartod magad. Ha egy kicsit sikerülne kinyílnod és emberek közé kerülnöd, nem elzárkózni tőlük, akkor neked is jobb jutna.
Szia.
Ha van kedved ismerkedhetünk.
Nem zárkózom el az itteni ismerkedés elől sem.
Aztán ha a közelben laksz bármi alakulhat, ne add fel!
24F
Nekem se voltak rendes barátaim, csak ismerőseim. Az egyikkel sikerült kicsit jobb kapcsolatot kialakítani, mint a többiekkel - így meghívott szilveszterezni, ahol találkoztam a jelenlegi barátommal. Mióta együtt vagyunk, másik két ismerősömmel szorosabb lett a kapcsolatom, mondhatni barátok lettünk. A barátom sose nézett rám furcsán azért mert nekem nem voltak barátaim, inkább támogatott hogy próbáljak ismerkedni meg beszélgetni másokkal és menni fog. Szóval van remény neked is, egyszerűen nem olyan közegben mozogsz. Persze neked is tenned kellene a barátokért, nekem is "úgy kezdődött" hogy mindig írtam nekik hívtam őket, tanácsot kértem tőlük.
Neked is ezeket tudom javasolni! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!