Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Volt már olyan hogy büszkeségből nem vallaltátok az érzelmeiteket?
Figyelt kérdés
Szóval, 36 éves nő vagyok, van egy férjem és egy szeretőm...a szeretőmet szeretem, és nekem minden mozdulatából,szavából úgy tűnik,hogy ő is így érez irántam. De mindig hangoztatja,hogy neki én csak szexuálisan kellek, és nem akarja hogy egy család miatta menjen tönkre.Kb 50-szer szakítottunk 2 év alatt de még mindig ugyanott tartunk: nem bírjuk elengedni egymást,hol ő jön vissza,hol én megyek.Közben folyamatosan bántjuk egymást,szenvedélyesen veszekszünk,sértegetjük egymást. A kérdésem tehát hogy nektek,férfiaknak,fiúknak volt e már olyan hogy azért nem vallotok szerelmet mert nem tetszik nektek a szerető illetve a 2. hely? Én őt választanám a férjem helyett ha kimondaná hogy engem akar.2015. máj. 1. 12:40
1/3 anonim válasza:
Egyszerüen imádom a nőket :O és egyébként mindig a férfiak csalnak mindenkit... :D nem? :D dehogynem... :D
2/3 anonim válasza:
Igen , eléggé hihető, ha csak azt monjda szeret, akkor otthagynád a férjed.... Gondolom ezt te se hiszed el. Sose értettem, ha már van egy másik ,minek kell párhuzamosan futtatni a múltat. Ő csak egy szerető, ő meg tudja, hogy ezt vele is megcsinálnád, ha esetleg összejönnétek. Idióta vagy!!
F/28
3/3 omba válasza:
Voltam ilyen helyzetben... hiába felnőtt az ember - félős.
Én férfiként is kimondtam, hogy igen ő....
Elváltunk, de addigra meg lelépett.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!