Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom minden előjel nélkül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Micaa kérdése:

A párom minden előjel nélkül elhagyott. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Fél éve voltunk együtt, 4 hónapig együtt is éltünk. Minden rendben volt. Jól kijöttünk. A szex is jól működött. Reggeltől estig dolgozott, de mindig haza jött ebédelni és munka után is mindig haza jött. Együtt tervezgettük a jövőnket, újítgattuk a házat, gyereket terveztünk. Majd egyik napról a másikra elküldött. Annyit mondott, hogy úgy érzi egyedül szeretne lenni. E nap előtt pár nappal még olyan szerelmi vallomást mondott, hogy csak pislogtam. (Nem fejezte ki így még magát eddig) Nem értem mi lehet az oka. Legutóbbi beszélgetésünkkor abban maradtunk, hogy még beszélgetünk, de nem válaszol az üzeneteimre. Nem értem mi lehet az ok. Szerintetek?
2015. ápr. 30. 10:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Az kizárt hogy a külsőddel nem volt elégedett? Mondjuk ha egy megismerkedéskor 170/60-as csaj pár hónap alatt 170/70-re hízik az már sok.
2015. ápr. 30. 12:23
 12/17 A kérdező kommentje:
Biztos. Nem híztam, fogytam, még meg is jegyezte... :)
2015. ápr. 30. 12:37
 13/17 anonim ***** válasza:

Miután múltaddal, külsőddel való problémát is kizártuk, írtad hogy nem járogat el, ami még ilyenkor szóba jöhet:

A) Nő alacsonyabb kulturális háttere, problémás családja

Pl. anyám akkor kezdett el ilyen csajaimra megjegyzést tenni, ha látta hogy már nem veszem őket könnyedén. Ilyenkor kb. ilyeneket dumált, hogy rendben hogy szép és fiatal a csaj, de egyszerű, addig nincs is ezzel gond amíg csak szórakozol. Viszont ha feleségnek választod akkor hülye gyereked lesz (nála ez a szerényebb képességet jelenti), vagy akarok-e gyerekeimnek lumpen rokonokat.

B) Férfi be akarja törni a nőt

Nem túl jellemes férfiak, ha érzik hogy kiszolgáltatott nekik egy csaj, ilyennel is próbálkoznak, főleg ha haverjai is ilyenek. Bekalkulálják, hogy a csaj majd könyörögni fog, hogy visszafogadják, megígéri, hogy ezentúl "jó lesz", azaz a férfi lábtörlőjévé akarja tenni.

C) Felbukkant egy ex, aki jobban kell neki

Ehhez elég egy telefonhívás és egy ebédszüneti dugás.

Esetetekben ezek kizárhatóak?

2015. ápr. 30. 13:09
 14/17 A kérdező kommentje:

Ezek is kizárhatóak.

Csak ismételni tudom önmagam, hogy nem értem...

Mert ha lett volna valami, ami nem jó, vagy gondot okozott, de tényleg nem. Az viszont tény, hogy ez így nem normális...

2015. ápr. 30. 18:33
 15/17 anonim válasza:
Igaz 3 év eltelt azóta, de mi lett a vége? Szakítás vagy együtt vagytok még?
2018. ápr. 11. 22:54
 16/17 A kérdező kommentje:
Együtt vagyunk, kis idő elteltével rájött, hogy csak jó együtt. :) Azóta született egy kislányunk is. :)
2018. ápr. 12. 08:01
 17/17 anonim válasza:
Az szép. Sok sikert nektek! :)
2018. ápr. 18. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!