Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány egy teljesen egyértelműen kamu indokkal szakít?
Akkor érdemes pár hét elteltével, ha már kicsit leülepedtek a dolgok, megkérdezni, hogy valójában mi volt az indoka?
Tudom, hogy őt nem kaphatom issza, és egyre kevésbé zavar, viszont ha rosszul csináltam valamit, tudni szeretném.
Van értelme? Elmondaná az igazi okot, szerintetek?
Megkérdezheted ám nem hiszem, hogy megmondaná az igazi okot.
Valószínű mártírkodna meg flegmázna, de ha szakításkor nem volt egyenes akkor most sem lesz az.
"Van értelme?"
"ha rosszul csináltam valamit, tudni szeretném"
....
Nincs... xD
Miért ne mondaná?
Ha egyenes és tisztelt a kapcsolatotok idején akár egy kicsit is, akkor megmondja. De szögezd le, hogy nem fogsz megsértődni és hogy őszinte választ vársz tőle.
Nekem pl. az első pasimmal barátok maradtunk (igen, olyanok akik összejárnak utána is) és mindent elmondtunk a másiknak, ami jó és ami kevésbé volt jó. Kölcsönösen tiszteltük egymást. Aztán persze nem lettünk annyira jóba, hogy tényleg öri-barik legyünk, de ha találkozunk, akkor pár szót váltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!