Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 19 év korkülönbség nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 év korkülönbség nagyon durván sok?

Figyelt kérdés

16/L - 35/F a felállás. Igen, mondhatjátok (hozzáteszem jogosan) hogy én még kislány vagyok. Hozzá képest meg főleg. De ez csak a számokban nyilvánul meg. Egyébként nagyon sokat nevetünk együtt, bármit megtudunk beszélni. Soha nem volt nézeteltérés köztünk azért, mert esetleg máshogy gondolnánk dolgokat. Szeretem. Ő is engem. Szerintetek megérné megpróbálni? Igen, tisztában vagyok vele, hogy neki már egy életre kéne terveznie, a koránál fogva. Meg családalapítás, gyerekek, stb. Amit velem ugye egyenlőre nem tehet meg. De mondjuk 5 év múlva már igen. Szerintetek működhetne?

Negatív, gyűlölködő embereket megkérném, hogy kíméljenek meg a felesleges szócsatáktól. :)

2015. ápr. 29. 12:14
1 2 3 4
 21/31 Koplárovics Béci ***** válasza:
Ja... Túl sokáig nem fog működni szerintem. Benned előbb-utóbb előjön az a vágy, hogy kiéld magad, ő meg ezen valószinűleg már túl van. Lehet, hogy most még nem érzed így. De addig is, ha jó, akkor miért ne lenne jó?
2015. ápr. 29. 13:04
 22/31 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig a válaszokat, bocsi előre is ha már elhangzott hasonló.

Szerintem nem szerencsés, főleg ilyen fiatalon, hiába értitek meg egymást látszólag, egészen más élettapasztalattal rendelkeztek, ezért teljesen máshogy láttok dolgokat.

De láttam már példát jól működő kapcsolatra hasonló helyzetben, szóval ne aggódj emiatt, tedd ami jólesik. :)

2015. ápr. 29. 13:08
 23/31 anonim ***** válasza:

Azért csak jutott Trollbol is, alpáribol is, meg Istenből!

Probáljátok meg!

Mellesleg #7-es! Látnok vagy, vagy Isten, hogy megmondod ki mikor fog meghalni?

Egyszerű némely emberek gondolkodása, mint a faék!

Az 1+1 csak a matematikában 2.

Az élet nem ilyen egyszerű!

2015. ápr. 29. 13:12
 24/31 anonim ***** válasza:
Ha megkefel akkor nem sok. :)))
2015. ápr. 29. 13:12
 25/31 anonim ***** válasza:

"Nem csak erről-arról. Tényleg BÁRMIRŐL tudunk beszélni. Kb ugyan az a véleménye mindenről mint nekem. Ha meg kéne állapítanom, agyilag valahol még a huszas éveiben járhat."

szerintem meg a tizenéves korában

2015. ápr. 29. 13:50
 26/31 anonim ***** válasza:
Mióta tart? 2-3 honap alatt nem meglepo h nincs gond
2015. ápr. 29. 14:16
 27/31 anonim ***** válasza:
35 évesnek ugyanaz a véleménye, mint neked. Csuhajja, szerintem csak azt mondja, amit hallani akarsz. Ez már tényleg az apád lehetne szitu.
2015. ápr. 29. 14:26
 28/31 anonim ***** válasza:
#27, miért lenne szükségszerű hogy más véleménye legyen? Ha egyidősek lennének, akkor is azt mondanád hogy "csak azt mondja amit hallanni akarsz" ? Miben változtat ezen, hogy más a pasi életkora??
2015. ápr. 29. 15:06
 29/31 A kérdező kommentje:
Kb féléve tart.
2015. ápr. 29. 18:59
 30/31 anonim ***** válasza:

A tudat, hogy még le sem érettségiztél, sőt csak most valamikor kezdhetted el a középiskolát, őszintén elég visszataszító. Kérlek ne tekintsd ezt lebeszélésnek, de az első kérdés, ami felmerült bennem mégis, az az volt, ha nem rendelkezel megfelelő tudással (az egy dolog, hogy értelmes vagy) mi fogta meg őt mégis benned? Ha szerelmesek vagyunk, akkor a másik gondolkodásmódjáért vagyunk ízig-vérig oda. Az idősebb férfiaknál az esetek legnagyobb részében hormonnövekvés van, a szexualitásukkal kénytelenek valamit kezdeni. Mindenképp bizonyosodj meg arról, hogy nem csak a friss testedet szeretné-e igénybe venni. Legalábbis magamból indulok ki, én 19 éves vagyok és 37 éves pasiba szerettem bele. Itt többek között az a kiemelkedően nagy probléma, hogy gyakran megtévesztő állításokkal nézhetsz szembe, ennek elkerülése érdekében elsősorban nagyon résnél kell lenned a részleteknél: volt-e már házas, hány éves komoly kapcsolata volt, nem magányos-e, nem ronda-e, nincsenek-e pszichés problémai (természetesen, küzdhet egy jelesen képzett intellektuális jogász is depresszióval, magas fokú önbizalom hiánnyal, amit veled kompenzál), gondoskodj arról, hogy tudj róla alapos információkat.

A másik tényező a művészlélek , művészi élet lehet. Az átlagos emberektől ne várd el, hogy megértsék ezt a szituációt. Láttad már a Lolita filmet? Ajánlom, hogy nézd meg.

Ez a kapcsolat normálisan nem működhet, ezt tényként állítom, bár nem zárom ki annak a lehetőségét sem, hogy ti nálatok ez bizarr módon a normális keretek közé esne és ezt követően működne is.

Az én érvem ez ellen csupán annyi, hogyha egy korod béli, maximálisan 5 évvel idősebb srác hasonló gondolkodásmóddal (+helyes, tetszetős kinézettel) lenne rád kattanva, és hívna el becses módon randevúra (ami elég valószínű), akkor gondolkodás nélkül hagynád a 35 éves férfit a franc ba.

A kapcsolat nem működésének megerősítésére van több érvem is, amelyek közül azt húzod át, amelyiket akarod:

1, Abban az esetben, ha még szűz vagy, ráadásul 16 éves, a hormonok aktivitása a te korodban a legmagasabb szinten helyezkedik el. És ez mindent befolyásol, a vonzódás az egyik alapvető példa erre, és feltételezem, nyilván, nem a külső a lényeg, mint ahogyan a mondás is tartja, de szex közben majd észreveszed, hogy szívesebben végeznél el orális kielégítést egy vonzóbb, fiatal srácon, bár persze, ha van némi önbecsülésed, magadtól is rájössz.

2, 18 éves korodra sok minden változni fog még (én pl. 2-3 év alatt rengeteget változtam: hippie korszak, selfiezős korszak, metál korszak, konzervatív, elegáns stílus, sportos stílus) ami a stílust illeti, az egészséges fejlődésed része és ez szorosan kapcsolódik az énképedhez is, ami a serdülőkorban egy abszolút komplex dolog.

3, Nyilván egyetemet is szeretnél végezni. Amikor a közös gyereketek 6 éves lesz, ő lesz 48 éves. Te pedig még friss, fiatal 29 éves csaj, az ő péniszének mérete és működése is jelentősen csökken. Biztosan jön egy új szerelem az életedbe, de ott egy 6 éves kisiskolás gyerek. Gondolkodj a gyermeked érdekében is. Azt mondják, a szerelem hormonjai körülbelül 3 évig aktívak, az évek elmúltával már másról szól a dolog.

4, Nincs negyedik pont, bár ha lenne is, felesleges, az előző kettő kimerített mindent.

Ha valóban úgy érzed, hogy szereted, és mindezek ellenére is vele maradsz, akkor tedd azt. Ez a kapcsolat és korkülönbség közel sem normális, de nem erre fókuszál a kérdésed. A saját világotokban nem léteznek akadályok, nincs megszabva az elfogadott norma. Az életed csak 1, az övé már idővel közeledik a végéhez, és szegény feltételezem, még mindig próbál fiatal lenni.

Mindenesetre vázolj fel több életképet, és döntsd el, melyik a legmegfelelőbb számodra. Ne sajnáld végiggondolni, mert hidd el, elhamarkodottan lesz késő sajnálni a spontaneitás és nyáladzó vágyak termékét.

2016. jún. 3. 02:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!