Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tehetném lejjebb a lécet, hogy végre boldog lehessek?
18 éves lány vagyok, számomra a szerelem (lenne) a legfontosabb, de az osztályomban nem vagyok túl jóban a lányokkal, mind olyan sablanos plázacicák és félek, hogy kicsúfolnának vagy terjesztenének rólam valamit (megint). Ennek hatására sajnos mindig a fiúk kinézetét tartom a legfontosabbnak, persze így nem találok megfelelőt. Egy csomó kedves, jóindulatú sráccal beszéltem már, de ez a dolog mindig visszatart.
11.-es vagyok, és már 9. óta azt terjesztik, hogy együtt vagyok az egyik fiú oszt. társammal, aki valójában a legjobb barátom. Annyira frusztrál ez a dolog, pedig elméletben nagyon is jól tudom, hogy le kell szrni kívülállók véleményét. Mit tehetnék?
Hát ne érdekeljenek se az osztálytársaid véleménye, se a srác külseje.
Igazából egyik esetben sem a külső alapján jöttem össze a srácokkal. Viszont az első ennek ellenére nagyon helyes volt. Nem jött össze a dolog. Majdnem hét évig voltunk együtt, de hát... minden fontosabb volt mint Én.
Most egy olyan sráccal vagyok együtt, aki egyáltalán nem helyes, sőt még átlagosnak sem átlagos... De imádok Vele lenni :) Isteni Vele a szex, odafigyel rám stb.
Szóval döntsd el, Neked mi a fontos.. más véleménye, vagy a Te boldogságod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!