Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok tik már sírtatok egy lány után?
Igen.. :/
Nagyin szerettem, de ő ezt lesz@rta.. És hiába próbàlkoztam hogy meg akarom menteni a kapcsolatunkat.. :/ :((
Nem tudok rendesen könnyezni.
Szopó.
ULTRA-IDIÓTA
hát mondjuk úgy magamba véstem az emlékeket..
Megláttam a kérdést és kíváncsi lettem a válaszokra, tényleg.:) Meglepődtem egy picit, hogy van, aki még nem sírt lány után, de gondolom majd eljön az életükbe az a személy, aki (öröm) könnyeket csal majd az arcukra.:)
A párom elérzékenyült már 1x-2x, de sírni csak egyszer sírt. Ittunk egy keveset előtte és összekaptunk ebből kifolyólag. Végül bőgtünk mindketten azért mert nem szerettük volna elveszíteni egymást. Rossz visszagondolni erre, mert az a vitát én generáltam sajnos, a párom meg egy tünemény és tényleg semmi rosszat nem csinált....Viszont akkor azon az estén kérte meg először a kezemet.:)
#ti :-D
Na legalább a többség fiú bevallja hogy igenis sírt lány után.Pacsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!