Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a barátom húga állandóan beleszól a dolgainkba, és a barátom hagyja neki?
Mindig a nyakunkon lóg, és ha valami vita van kettőnk között, azt ő a sajátjának érzi. Ha pedig rászólok, hogy ez nem tartozik rá, megsértődik a barátom. Mit tegyek? Felőröl ez egy idő után...
20L (3 éves kapcsolat)
Mindkettőt elküldeném a francba lehet. Ha annyira egymás seggében vannak, éljenek boldogan együtt.
Az én sógornőm meg ugráltatja az egész családját és ők ugrálnak! Én meg veszekedtem a barátomra, hogy ez lesz ha programunk lesz? Átszervezzük miatta? Meg nem alszunk mert elkell érte hajnalban menni? Ő meg elmegy. Azt mondta, nem kell jönnöm, ne keljek fel. De bazz elmegy! Az idegesít! Ne menjen! Hagyják már felnőni végre és rájönnie, hogy mindenkinek vannak olyan dolgok, amiket magunknak kell megoldani. De ő mindig megoldatja másokkal. Olyan idegesítő. Teszem hozzá, hogy semmi oka sincs rá, mégis nem kedvel. Levegőnek néz nyilvánvalóan. Ezek után én simán beolvasnék neki ha beleszól olyanba, amihez semmi köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!