Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti a párotokkal jártok templomba vasárnaponként?
Az miért a szülők bűne, hogy hagyják, hadd döntse el a gyerek, milyen vallást választ? Meg vagyok keresztelve, még bérmálkoztam is anno, de azóta sem tettem a lábam templomba. Nem én választottam ezt magamnak, és nem is érzem sajátomnak. Ebben nevelkedtem, de nem tudom átérezni a dolgot.
Az meg, hogy vasárnaponként templomba járjak... Van annál jobb dolgom is. Inkább átszexeljük a párommal azt az időt :D
Én nem jártam világ életemben. Összejöttem a barátnőmmel egy éve. Ő eléggé vallásos, és ha többet szeretnék vele lenni gondoltam üsse kő, megyek vele. Végül elkezdtem hinni Istenben. :)
Minden vasárnap megyek vele templomba és ifjúsági Istentiszteletre. :)
Mindketten ateisták vagyunk, habár a barátom meg van keresztelve, ő sem hisz istenben.
Engem a szüleim azért nem kereszteltek meg, hogy majd ha én úgy döntök, eldönthessem, milyen felekezethez szeretnék tartozni. Mivel ők sem gyakorolják a vallásukat, nem tartották fontosnak, hogy belekényszerítsenek.
A párom szülei vallásosak, próbálták őt is annak nevelni, de egyáltalán nem fogott rajta a dolog :D
Így mi nem járunk templomba, és esélyesen a gyerekünk sem lesz megkeresztelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!