Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » álmomban pukizok néha, állítól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

álmomban pukizok néha, állítólag nagyokat, koliba szivatnak is vele a szobatársaim, tehetek vmit ez ellen?

Figyelt kérdés

Annyira kínos, barátom meg mondja h aludjak nála, mert pénteken leszünk 1 hónaposak, mit tegyek?:S előtte rosszabbul érezném magam hha arra kelne fel este h fingottam:S

18L

2010. febr. 21. 22:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
86%

hat ha elkezdene egy csaj almaban fingani elottem tuti elkezdenek szakadni, hangosan rohognek :D:D

de utana megnyugtatnam, szerintem aranyos dolog :)

u.i.: TUDTAM, HOGY A LANYOK IS FINGANAK ES NEM LEPKEK REPKEDNEK KI BELOLUK!!! TUDTAM!!!!!

2010. febr. 21. 23:10
 12/23 anonim ***** válasza:
Vagy még azt tudod csinálni, hogy virrasztasz éjszaka. De amúgy tényleg elég kellemetlen tud lenni, mondjuk ha nem mondja el neked, h hallotta, te meg azt hiszed, hogy nem pukiztál. Érdekes :D
2010. febr. 21. 23:10
 13/23 anonim ***** válasza:
Hát biztos más is van így vele, de én konkrétan ha alszom, akkor nem tudok róla, hogy pukiznék :) A volt élettársam tanusíthajta viszont, hogy szoktam :D De azért elég ritka lehetett, hogy ő ennek tanúja volt, mivel nem sűrűn fordult elő, hogy egyikünk aludt volna csak. Általában egyszerre mentünk aludni, és reggel egyszerre keltünk (vagy ha ő még aludt volna, én általában nem hagytam :D)
2010. febr. 21. 23:12
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

egyszer azt álmodtam, hogy zuhan a helikopterünk, de ha pukizok, akkor megjavul (tudom, hogy nincs sok értelme). Hát, én nem akartam lezuhanni, úgyhogy elengedtem egy olyat, amire barátnőm és én is felkeltünk.

De több lánnyal is volt ilyen, akikkel aludtam. Előfordul, inkább csak az kellemetlen, ha rendszeres. De az ellen meg lehet tenni a rendszres wc látogatással.

2010. febr. 21. 23:13
 15/23 A kérdező kommentje:
nálam néha van, de egyszer a koliba volt egy olyan nagy, h azthittem leszakadt az ég és egyből felriadtam...persze mindenki rajtam röhögött....
2010. febr. 21. 23:15
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Üdv. a klubban :D Én is szoktam álmomban fingani, és én is kolis vagyok, de a szobatársaim is szoktak. Úgyhogy ne aggódj, nincs olyan ember aki ne fingana álmában, esetleg nem tud róla :) 18/L
2010. febr. 21. 23:18
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Most mit parázol :D ez tok természetes, aki ezt szokatlannak vagy furának tartja az hülye. :)

24/F

2010. febr. 21. 23:38
 18/23 anonim ***** válasza:

este altató a pasinak,és nem ébred fel rá:d

vagy fáraszd le jol és megintcsak nem ébred fel r

2010. febr. 22. 09:13
 19/23 A kérdező kommentje:
de emiatt nem fog undorodni tőlem?:(
2010. febr. 22. 09:51
 20/23 A kérdező kommentje:
am meg köszi mindenkinek a válaszokat! :) azthittem egyből oltogatni fogtok :D
2010. febr. 22. 09:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!