Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
álmomban pukizok néha, állítólag nagyokat, koliba szivatnak is vele a szobatársaim, tehetek vmit ez ellen?
Annyira kínos, barátom meg mondja h aludjak nála, mert pénteken leszünk 1 hónaposak, mit tegyek?:S előtte rosszabbul érezném magam hha arra kelne fel este h fingottam:S
18L
hat ha elkezdene egy csaj almaban fingani elottem tuti elkezdenek szakadni, hangosan rohognek :D:D
de utana megnyugtatnam, szerintem aranyos dolog :)
u.i.: TUDTAM, HOGY A LANYOK IS FINGANAK ES NEM LEPKEK REPKEDNEK KI BELOLUK!!! TUDTAM!!!!!
egyszer azt álmodtam, hogy zuhan a helikopterünk, de ha pukizok, akkor megjavul (tudom, hogy nincs sok értelme). Hát, én nem akartam lezuhanni, úgyhogy elengedtem egy olyat, amire barátnőm és én is felkeltünk.
De több lánnyal is volt ilyen, akikkel aludtam. Előfordul, inkább csak az kellemetlen, ha rendszeres. De az ellen meg lehet tenni a rendszres wc látogatással.
Most mit parázol :D ez tok természetes, aki ezt szokatlannak vagy furának tartja az hülye. :)
24/F
este altató a pasinak,és nem ébred fel rá:d
vagy fáraszd le jol és megintcsak nem ébred fel r
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!