Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemrég lett baratom. Megakart csokolni, mit tegyek?
Talalkoztunk , es mar bucsuzkodtunk en csak megoleltem..de o szerintem tobbet akart!.
Nagyon rendes fiu, egyaltalan nem perverz meg semmi, szoval nem azert akart megcsokolni mert egy ilyen.hogymondjam..
De szerintem o ugy erzi hogy itt az ideje..de szerintem ez meg gyors lenne.
Mindenkeppen szeretnek vele errol beszelni, de nemtudom mit mondhatnek:(
"Egyaltalan nem perverz"
Akkor ott bajok vannak :D
Semmit! Ne beszélj a csókról. És (bár nem tudom hány évesek vagytok) a csóknak mindig itt az ideje!!:) Azzal kezdődik a kapcsolat, és minden napját az (is) színesíti! Egyszer próbáld ki a csókot, öcsém randijain fordul elő (megdöbbentő, 15-16 éves lányokról van szó), hogy azt hiszi a lány a világ dől össze, ha csókot váltanak. És ilyen eszméletlenül szexualitás kategóriába tett nagyon rosszul megközelített dolog lesz a csók, ami elég katasztrofális. A csók gyönyörű, ha nincs herpesze semmi bajod nem lesz Tőle, ha szeretitek egymást igenis itt az ideje a csóknak!:) Legyél bátrabb!
És ne, kérlek ne beszélgessetek a csókról, hogy hogy kéne mikor kéne miért nem kéne majd 2 nap 5 óra 15 perc múlva kéne. Legyen spontán, legyen szép!;)
12 évesek és a problémáik ........
Amúgy meg csókold meg ha már együtt vagytok ez a minimum .
Ha nem akarsz csókolózni, akkor ne csókolózz vele.
Vésd az eszedbe, hogy egy randin/párkapcsolatban NEM történhet semmi olyan, amit Te nem akarsz.
"egyaltalan nem perverz"
Minden férfi egy perverz. Az összes. Legfeljebb még túl fiatal, és MÉG nem kapott rá a perverzkedés gyakorlatára.
14 éveen nem akarod megcsókolni?! Jézusom, elgurult a gyógyszer?!
Pfff, tudod a kapcsolatokhoz fel kell nőni, kislány!
Ja es meg en vagyok a rossz nem?
Masok 14 evesen agyba bujnak ugy hogy nem ismerik egymast....-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!