Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is utáltok a barátnotokkel sétálni menni?
Nők is megtesznek olyan dolgokat a férfiakért, ami nincs éppen kedvükre, de látják hogy jól esik a másiknak, és őmiatta megteszik. Szerintem fordítva is van így, én is így tettem. Eleinte nehezemre esett, aztán később már kezdett jól esni, és idővel meg nem tudnék meglenni, egyedül is csinálnám. A séta is ilyen, ugyanígy utáltam, pont ezért mert értelmetlen. A közösség a lényeg. A férfi nagyon racionális, ha nem látja értelmét, akkor dobja a dolgot. Ha szereted a barátnődet, akkor mutasd ki neki ezzel, vagy szervezz olyan helyzetet, amivel te azonosulni tudsz, és jól érzed magad te is. Szerintem nagyon fogja értékelni. De ha mindenképpen racionálisan gondolkozol, akkor fogd fel befektetésnek... :p :D
A séta azt jelenti, hogy szeret veled lenni. Ha te ezt utálod, akkor tudat alatt azt érezteted, hogy ő nem érdekel téged.
en szivesen. ha szep helyen. pl az erdoben/vagy a szelen. de varosban. ott annyira en se.
18/f
Természetesen ha más városba megyunk új helyre ott én is szivesen sétalgatok vele,másképp mi értelme lenne elutazni.
De az hogy itt nalunk ebben a tenyérnyi kisvárosban lenyegében azon a 3-4 utvonalon,ami van sétálgassunk le fol hát az elég idegolo...
"...sétálgassunk le fol hát az elég idegolo..."
Ha igazán a barátnődre figyelnél, észre sem vennéd, hogy ugyanazt az utat már többedszerre teszitek meg.
Ha a már unalomig ismert utat figyeled, minek oda a barátnő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!