Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanár-diák viszony? Többi lent
Sziasztok most tényleg csak a normális válaszokra és tanácsokra vagyok kiváncsi
na én 18 éves vagyok ő meg 25 és ő a töri tanárom sokszor szemeztünk órák alatt majd fel vettem a tőri emeltet mert emelten szeretnék érettségizni jövőre ott is folytatodot ez a szemezés és kacérkodás de nem is vettem komolyan majd az egyik bulin bele futottam és beszélgetünk és meg történt az első csók akkor úgy döntötünk hogy nem gondolunk rá és meg tartjuk a tanár diák viszonyt de viszont múlt héten szerdán egyedül voltam az emelt töri órán és ott beszélgetni kezdtünk és annyira össze melegtünk hogy csókolozni kezdtünk de azt mondta hogy hadjuk abba mert ránk nyithatnak meg beszéltük hogy este találkozunk a lakásánál és ott meg történt a dolog és azóta együtt vagyunk
de most nem tudom mit csináljak mert én most kényelmetlenül érzem magam szakitsak vele ? vagy maradjak vele? nem tudom mit csináljak ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!