Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudját*k a párotok Facebook jelszavát?
Tudom mindenféle jelszavát, mivel párszor tanulás közbe megkért már hogy lépjek be és nézzem meg írt-e neki az anyja vagy tesója vagy email-jébe lépjek, hogy mi a helyzet a rendelésével, stb.
Nincs titkunk egymás előtt. De a tudta nélkül sose lépnék be a fészbúkjába meg sehova máshova. Nálunk létezik bizalom és nem vagyunk féltékenyek sem.
Természetesen tudom, meg az e-mail postafiók jelszavát is, ő is az enyémet. Még régebben adtuk meg egymásnak, mikor még nem voltak okostelefonjaink. Ha valamit rendeltünk és vártuk a visszajelzést, vagy egy fontosabb üzenetet vártunk és nem voltunk netközelben, mindig egymást kértük meg, hogy lépjen be ide-oda és nézze meg.
Kérdés nélkül nem lépünk be sehova, nem kutakodunk, nem nyitjuk ki egymás leveleit. Titkolni valónk nincs, de azt tiszteletben tartjuk, ha esetleg ír egy családtag, vagy barát, talán nem akarja, hogy a másikunk is elolvassa a levelét.
Normális kapcsolatban nem lehet gond abból sem, ha nem tudják egymás jelszavát, de abból sem, ha igen.
10-es Én nem tudom a párom jelszavát és nem is érdekel. Ha tudni akarnám a jelszavát, akkor biztos, hogy megadná(de nem akarom tudni, hisz nincs szükségem rá).:)
Tehát miért álszentség az, hogy egyeseknek szilárd párkapcsolatuk van és megbíznak a párjukban(így nem is feltételezik hogy bármi turpisságot is csinál a párjuk a hátuk mögött)?
mi tudjuk egymás jelszavait nagyjából, praktikából adtuk meg egymásnak még az évek során:D
soha nem volt belőle gond, nem szoktuk egymás leveleit olvasgatni, nincs semmiféle titkolni valónk egymás előtt. Mindent megbeszélünk és elmondunk egymásnak. A barátainkat is kipletykáljuk de szigorúan csak magunk között :P Egy normális kapcsolatban egyébként tényleg egyikből sem szabad gondot csinálni, mint ahogy előttem is írták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!